chievo vurgunu

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inter kasirgasi devam ediyor

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inter cagliari deplasmaninda 5 kardes cagliari inter 0=5

mac sonu basin toplantisi
cok mutluyum artik sampiyonuz diyebilirim daha var ama olsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inter dinamoyu eleyerek son 8e kaldi inter dinamo kiev 4=2

muhabir=maci kazandik ama sevinemiyoruz cunku turda real madridle oyniyacagiz ne dusunuyosunuz
marcelo mendez=ne kimle ole bir takimmi var ben ole bir takim duymadim herhalde onlar yayla cupta finale cikti tabiki son 8e kaldik mutluyuz rakip kim olursa olsun korkmuyoruz lan sen som agizli yinemi geldin ogun ole dedin performans dusuklugu yasadik yuru gitlen hey millet marcelo mendez panik atak geciriyor ne panik atagi ben soldan bir kontra atak geciriyorummmm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
buda sahane puan durumu geride kalan maclar formalite ama rekoru kirmak icin elimden geleni yapacagim

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bunlar gelenler hepsi free sadece tekine para odedim genc yetenek bazilarinida 20A kadrosu icin aldim amac kadroyu bollastirmak butceyi korumak bu transferlerden haric bir iki oyunucuda sezon sonu defansa yapcam transferler hakkinda yorum

esposito transferi konusunda mutsuzdu gonderilecek diye haber cikti param yoktu yuzde 50 satis payi onerdim nasil olduysa kabul ettiler hemen kaptim ama cok ugrastirdi beni sezon sonuna bianchiyi dusunuyorum reggina kume dusunce yildiz oyuncu harcanmasin