1 ile 30 arası toplam 558 sonuç

Konu: [E-GLocc] West Ham United

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

West Ham kariyerimde her seferinde Yossi Benayoun dingilini anında satarım. Hiç bir etkisi olmuyor. Etkisi olmadığı gibi satarken fazla gelir getirmiyor.

Bale gerçekten iyi. Daha çok genç olması dezavantaj ama zaten en fazla 2 sene sonra gider.

Yalnız şimdiye kadar almamışsan, bundan sonra alırsan maddi bakımdan zararlı çıkabilirsin.

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    West Ham kariyerimde her seferinde Yossi Benayoun dingilini anında satarım. Hiç bir etkisi olmuyor. Etkisi olmadığı gibi satarken fazla gelir getirmiyor.

Bale gerçekten iyi. Daha çok genç olması dezavantaj ama zaten en fazla 2 sene sonra gider.

Yalnız şimdiye kadar almamışsan, bundan sonra alırsan maddi bakımdan zararlı çıkabilirsin.
    sana katiliyorum ama alirsa cok iyi sonra ona para getirir tum avrupa onun pesine dusuyo her bir teklifte fiyat katliyo benayounuda satarsa 7/5 milyon dolar gibi gelir elde edersin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
    tevezle ya harewood yada nono fernandez ikilisini oynat derim
    Nono degil Tono Ben Tevez Iversen oynatiyorum Tevezin yedegi Harewood Iversenin de Tono

Quote Originally Posted by starfreedom View Post

Evet bende ole dusundum cok pahali geldi fiyati Bale'nin ama fiyatta anlasirsam alabilirim. Ayrica hicbir oyuncuyla fiyatta anlasamiorum... Oyuncu da gonderemiom takimdan kimse teklif yapmio... Ii bir defans ve sag kanada ihtiyacim var... Arayislar suruyor... Bu arada Benayoun'u satamiom kimse teklif vermio
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sapunaru transferi gerceklesmedi!!

Rapidle anlasamayan West Ham bu transferden vazgecti!!

Mesaj Yetkileri