Golu atani bildim ama skoru bilemedimBi daha ki turda kimle eslesecegini merak ediyorum.
Golu atani bildim ama skoru bilemedimBi daha ki turda kimle eslesecegini merak ediyorum.
Tebrikler İLhan Abi süpürmüşsün D.Kiev i sahadan...
Premiership 27. Hafta
Derby:1-3:Aston Villa
Cisse'nin gecesi!
Aston Villa geri düşse de Cisse'nin etkili futbolu ile maçı almasını bildi.
İlk yarıda tek gol vardı. Derby'de kullanılan frikiği Dudek çıkardı. Ama Therau takipçiliğini gösterdi: 1-0
İkinci yarıda Cisse fırtınası vardı. Sosa'nın yerine giren Fransız golcü 53'te Del Horno'nun ortasında topa gelişine çok sert vurdu: 1-1
Bu golden hemen bir dakika sonra gelişen kontra atakta Modric'in pasında Cisse takımını öne geçirdi: 1-2
Maçın uzatmalarında altın kafa sahnedeydi. Cisse'nin pasında hareketlenen İtalyan milli golcü topu köşeye gönderdi: 1-3
Bir maçtan daha galip gelen Villans, galibiyet serisine bir çentik daha attı.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ligde de durdulamiyorsun... 11 hafta kalmis bakalim sampiyonluk ipini kim gogusleyecek? Puan tablosunu ne zaman koyabilirsin? Daha iyi degerlendirebiliriz...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İlhan Abi hücum hattında son dönemde gözle görülür bi düşüş var gibi... Son maçlarda çok şut çekmene rağmen(kaleyi bulan şutta çok olmasına rağmen)galibiyet gelmiyor sanki...
Evet sanssizlik resmen cunku kaleyi buluyor sutlar bu sorun cozulur birmingham macinda puan kaybetmen kotu ama toparlanirsin bu arada gol yeme sorununa gelince ole bi sorun yok! Ben de West Ham'la oynuyorum. 23 macta 23 gol yedim! Ayrica ust siralardayim... Sirayi vermicem cunku kariyerimde heyecan kalmaz sonra![]()