Sayfa 34 / 439 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayhan çok fazla top tutuyor ve çok kritik top kayıpları yapıyor.. Ayrıca Lincoln'ün sakatlık veya ceza durumunda 10 numara olarak Arda oynayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by alman View Post
    ayhan hariç diğer 3 isme katılıyorum ama ayhan bence çok yetenekli bi topçu sakatlıktan da kurtuldu lincolnden sora takımın 10 numarası olabilicek tek adam...
    arda ???

neyse konu dagılmasn kalli bgn gidecek isimler iyi isimlerde olabilr dedi ..bekleyelm..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalli'nin başına sıcak geçmiş kesin, madem iyi neden gönderiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kalli'nin başına sıcak geçmiş kesin, madem iyi neden gönderiyor..
    iyi isimler derken hani okandan falan bahsetti heralde.. yok yav aslan gibi maşallah antremanlarda şınav falan çekiyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Burak Ayhan ve Emre Asık bunlar kesın gitmez hele emre yapma

Anıl,Mehmet güven(Kiralık),aydın(Kiralık),Carusca,Okan bunlar arasında olur bence belki aydında yanılırım anil gidecek derken pafa gider

Arda bu sene ilk onbirde olmayabilir çünkü kallinin oyun yapısına uygun degılmıs kalli kosan takım yapacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Gökhan güleç = Bu sezon en son hangi maçta gördün. Yeterli olamaz bence.

İbrahim Akın = Sürekli sorun çıkarıyo , bence yeterince çalışmıyo , çalışsada yeterli olamaz .Gönderilmesi lazım.

Batuhan = Tam bir kapalı kutu 16 yaşındaki çocuğu ilk 11 oynatmasını beklemiyosun herhalde.

Geriye bir tek Bobo kalıyo onun yanına partner olarak alınmış olabilir .

Zaten bence iyi bir oyuncu Cole bekleneni verecektir.
    batuhan konusunda haklı olabilirsin ama;
    İbrahim Akın: oynatılmadığı için sorun çıkarmadığı ne malum?
    Gökhan Güleç: tigana ilk sezonunda oynattı da 14 gol atmadı mı??

okan,carrusca,anıl(kiralık),ferhat(kiralık),özgürc an(kiralık) bence böyle olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

özgürcan hayatta gitmez bence.........kalli ona bu yıl çok görev verecek

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    özgürcan hayatta gitmez bence.........kalli ona bu yıl çok görev verecek
    tecrübesiz ve yeni forvet gelince oynama şansı azalacak oynayabileceği bir kulube verip gelişmesini sağlamak bence en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    tecrübesiz ve yeni forvet gelince oynama şansı azalacak oynayabileceği bir kulube verip gelişmesini sağlamak bence en iyisi
    tabi düşünce olarak haklısın ama forvetten 2 kişi gönderdik o yüzden bi kişi daha gönderecegimizi pek sanmyorm..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    batuhan konusunda haklı olabilirsin ama;
    İbrahim Akın: oynatılmadığı için sorun çıkarmadığı ne malum?
    Gökhan Güleç: tigana ilk sezonunda oynattı da 14 gol atmadı mı??
    İbrahim Akın :her zaman böyleydi gece hayatı , sakatlıklar , teknik direktörle kavga etmesi , kişisel sorunları bunları bildiğim için yazdım.Tigana şans verdiği zaman ne yaptıkı , şöyle soraym geldiği günden bu yana başarılı geçen bir sezonu yok sürekli hazır değil, sakat , kişisel sorun v.s

Gökhan Güleç : Bize geldiği sezon hedefsiz bir beşiktaş'ta oynadı rakip takım oyuncuları markaj uygulamadı o da hedefsiz olan beşiktaş'ta attı gollerini. Şimdi gerekli önlemler alınınca etkisiz kaldı çünkü yeterince iyi değildi bunu gören Tigana'da oynatmadı haliyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by UA dragon View Post
    okan,carrusca,anıl(kiralık),ferhat(kiralık),özgürc an(kiralık) bence böyle olmalı
    Dostum ne yaptim takimda altrenatif birakmadin......... Kalli özgürcanı bu sene düsünüyor elbette yabancı gelecek ama özgürcan dan da yararlanacak ferhat konusuna gelim sende takımda bütün sol bekleri gönderiyon hadi anıl neysede ferhat giderse volkanın yedegi hani Ferhat ve özgürcan yanlış düsünüyorsun........

Ayrıca ben böyle olmalı demedim.büyük ihtimal gidicekleri yazdım hemen hemende aynısı cıkar cünkü bu adamları cok takip ettim.......

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Türk Telekom Lig A ekibi Karşıyaka, Fenerbahçe’nin genç futbolcusu Olcan Adın'ı 1 yıllığına renklerine bağladı.
    25.07.2007

kaynak fanatik
    Bu trnasfere bence rıdvan oldugu için verdiler keske süperlig takımına gitse idi...........

14. Default

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    İbrahim Akın :her zaman böyleydi gece hayatı , sakatlıklar , teknik direktörle kavga etmesi , kişisel sorunları bunları bildiğim için yazdım.Tigana şans verdiği zaman ne yaptıkı , şöyle soraym geldiği günden bu yana başarılı geçen bir sezonu yok sürekli hazır değil, sakat , kişisel sorun v.s
    Kesinlikle. Taraftarimizda I. Akin'i gereksiz bir sahiplenme goruyorum. O bunu haketmiyor.

Gökhan Güleç : Bize geldiği sezon hedefsiz bir beşiktaş'ta oynadı rakip takım oyuncuları markaj uygulamadı o da hedefsiz olan beşiktaş'ta attı gollerini. Şimdi gerekli önlemler alınınca etkisiz kaldı çünkü yeterince iyi değildi bunu gören Tigana'da oynatmadı haliyle.
    Buna tam katilmiyorum. Gokhan gecen sene yeteri kadar sans bulamadi, ki bu normal bence. Ilk sezonki kadar sans bulsa ve takimin 'target man' i olsa, yine benzer bir performans gosterir. Ama mental acidan kendini hazirlamasi lazim. Gecen sene ilk haftalar oynamayinca otel odasinda aglamisti, olay cikarmisti, yoneticileri kaptanlari falan basina toplayarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bencede süper ligde çok rahat oynayabilecek bi elemendı olcan ama diyecek bişey yok rıdvanın hatrı var sonuçta..umarm başarılı olr..gelecegi parlak bi oyncu

biz orhan ve cihan la geçen sene beksiz oynadık alternatifi olmamış bize sorun yapmaz

süper lig takımlarından birine gitse daha iyi olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Necati ates ultraslanin teklifini kirmadi suan mircde ultraslan serverinde konusuyoruz bende konusuyom

Dev takas iddiası
    futbolculardan Necati'ye Almanya'dan teklifler geldiği, Gençlerbirliği'nin Hasan Kabze'ye kancağı attığı öğrenildi

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Cimbom'daki gelişmeleri yakından takip eden menajerler, Necati-Hasan Kabze karşılığında Trabzonspor'un disiplinsiz davranışları nedeniyle tepki toplayan Yattara'yı teklif ettiği, konuyla ilgili son kararı Feldkamp'ın vereceği ileri sürüldü."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olcanın karşıyakaya gitmesi iyi olmuş sonuçta karşıyakanın bir hedefi olacak SÜPER LİG oysa bi anadolu klübüne gitse hedefi olacak mıydı takım açısından hem orada rıdvan dilmen var çok yardımcı olur olcan'a inş. kerimde gider kiraya karşıyakaya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yattara haberi yalan kalli ve yattara

sorum olcak emrah abi carrusca'da satılıklar listesinde mi? bi haberde gördümde

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Carusca gidiyor..................

Her takıma giderim
    Takımdan gönderilen golcü oyuncu, G.Saray'da birilerinin kendisini istemediğini iddia etti

Galatasaray defterini kapamak zorunda kalan Necati Ateş, konuyla ilgili olarak ilginç açıklamalar yaptı. Söze, "Beni Feldkamp'ın istemediğine inanmıyorum. Son 3 yıldır Galatasaray'ın en skorer ismiyim" diye başlayan Necati ile Almanya'nın Hamburg, Bayer Leverkusen, Hertha Berlin ve Werder Bremen takımları ciddi olarak ilgileniyor ve golcü futbolcunun bonservis bedelinin belirlenmesini bekliyor. Bir ara transferde adının anıldığı Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği konusuna da değinen Necati Ateş, "Neden gitmeyeyim ki? Sonuçta ben profesyonel bir futbolcuyum ve Galatasaray'da birileri tarafından istenmiyorum. Şunu net olarak söylüyorum: Bonservisimi alan her takıma giderim" ifadesini kullandı.
    NECATİ ATEŞ
    Galatasaray'a 2003-2004 sezonunun devre arasında geldi. En formda dönemini Gheorghe Hagi zamanında yaşadı; A Milli Takım'a kadar yükseldi. Türkiye'de az futbolcuda bulunan yeteneğine rağmen, takım arkadaşlarıyla saha içinde yaşadığı tartışmalar ve disiplinsizliği sonunu hazırladı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arda'nın yerine Serkan

Kampın yıldızı Serkan Çalık, özel maçlardaki performansı beğenilmeyen Arda'dan formayı kaptı...

Hazırlık kampında gösterdiği performansla Feldkamp'ta ve taraftarlarda hayal kırıklığı yaratan Arda Turan'a kulübe yolu göründü. Oynanan bazı maçlarda Feldkamp tarafından orta sahanın ortasında denenen genç futbolcu, hiçbir etkinlik gösteremedi. Kanatta görev yaptığı Anderlecht maçında da sahada yürüyen Arda'nın 11'den kesilmesinin diğer bir nedeni de Alman kulübü Essen'den transfer edilen Serkan Çalık'ın müthiş grafiği oldu. 21 yaşındaki Serkan, özel maçlarda verilen şansı iyi kullanarak kampın yıldızı oldu ve A Milli Takım'da da oynayan Arda'dan formayı kapmayı başardı.

CİMBOM, ALEX'İ ALIYOR
    Öte yandan Galatasaray, Yunan 3. Lig ekibi İliulupolis'te forma giyen 17 yaşındaki kaleci Alex Paskalakis'i denemek için İstanbul'a getirdi. PAF Takım ile 10 gün boyunca kamp yapan ve beğenildiği için Türkiye'ye çağrılan 1.94'lük Paskalakis için son kararı Feldkamp verecek.

Kaynak: Sabah
    25.07.2007

erdem galiba kalli(haber doğruysa) senin dediğin gibi serkan'ı sola koyacak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eski haberleri koyma kardes surekli

2 gündür ağlıyorum
    Galatasaray beni çok arayacak" diyerek sözlerine başlayan Carrusca, Cimbom'dan ayrıldığı için 2 gündür ağladığını ve içinin buruk olduğunu ifade etti

Arjantinli, "Kader böyleymiş. Koca bir sezon geçti, bir maçta 90 dakika forma giydim, oda kupa maçı idi. Teknik direktör Erik Gerets beni kadroda hiçbir zaman düşünmek istemedi. Çünkü onun ülkesinden değildim. Kendisi ülkesinden biri olsaydım, şimdi G.Saray'dan ayrılmak zorunda kalmazdım" dedi. Sarı kırmızılı takımda Feldkamp döneminin başlamasından sonra Alman teknik adamla tanışmadığını sözlerine ekleyen genç oyuncu, "Ne yalan söyleyeyim, sakatlığım boyunca gerekli ilgiyi görmedim. Şimdi sakatlıktan kurtuldum. Önce River Plate beni çağırdı. Ancak Boca Juniors daha ağır bastı. Gelecekte bir sürpriz olacak, G.Saray beni tekrar almak isteyecek.

Çok üzüntülüyüm

Boca Juniors forması altında başarılı olacağım. Milan gibi takımlarda forma giyeceğim. O zaman beni görecekler. Ancak iş işten geçmiş olacak. Aslında burada çok iyi arkadaşlarım oldu, onlardan ayrılmam da ayrı bir üzüntü" diye konuştu.

carrusca river plate'ye mi yoksa boca'ya mı gidiyor keşke kiralasaydık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Humberto Suazo her an bitebilir

Galatasaray, artık noktalamak istediği santrfor transferinde ağırlığı Humberto Suazo'ya verdi...

Valencia'da kadroda düşünülmeyen Fernando Morientes için yaptığı girişimlerden olumlu bir sonuç alamayan sarı-kırmızılı yönetim, Şili Milli Takımı'nın en büyük hücum gücü olan 26 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için iyice hızlandı. Ülkesinin en popüler ekibi olan Colo Colo'da tavan yapan kariyerine halen Meksika'nın Monterrey takımında devam eden Humberto Suazo'nun, birçok Güney Amerikalı yıldızı gibi şansını Avrupa'da denemek istemesi Galatasaray'ın şansını yükseltiyor.

TELLO CAZİP KILIYOR
    Ayrıca Humberto Suazo'nun milli takımdan yakın arkadaşı Rodrigo Tello'nun Beşiktaş'a transfer olması, Türkiye'yi Şilili golcü için cazip kılıyor.

Kaynak: Sabah
    25.07.2007

keşke gelse hem genç hem iyi

Nesil
    2007
    Yer
    34

türkiyede gsden başka bir takımı düşünüyor mu ?
    durumu ne olacak?(kalacak mı gidecek mi?)
    hayal ettiği avrupa kulübü?
    Bide ona deki Kuranyi ile olan futbolunun benzerliği neye dayanıyor
    Selamımıda söle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar necati ile haber koymayin suan irc serverinde konusuyoruz butun ultraslan soru soruyor bana ilginc soru soyleyin bende soruim resimleri koycam..........
    türkiyede gsden başka bir takımı düşünüyor mu ?
    durumu ne olacak?(kalacak mı gidecek mi?)
    hayal ettiği avrupa kulübü?
    Bide ona deki Kuranyi ile olan futbolunun benzerliği neye dayanıyor
    Selamımıda söle
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Genclerin cogu bence yine kiralik gider

Nesil
    2006