1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: İspanya'da 2 TÜRK![Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Default Basın Açıklaması

Sayın Victor Fernandez'den 29.06.2006 tarihinde devralmış olduğum ReaL ZaRaGoZa takımıyla birlikte menejerlik hayatıma ilk adımı atmış bulunmaktayım görevimin zorluğunun farkındayım takımımın eksiklerini tespit edip doldurmaya başlayacağım ReaL ZaRaGoZa gibi bir büyük takımın başına geçtiğim için çok heyecanlıyım hedefim takımım ile üst sıraları hızla ilerlemek ve la liga'nın en korkulu takımı olmak bu hedefimi başarmak için çok çalışmam gerek bende elimden gelen herşeyi kulübümün için yapmaya hazırım...

Saygılarımla Melih YILDIZ

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Default Villareal TV Basın Açıklaması

Klübümüzün yeni teknik direktörü İbrahim Sağlam bu gün düzenlediği basın toplantısında ilk kez basın karşısına çıktı:
    ‘’İspanya da çalışmak benim için çok güzel olacak özelikle Villareal klübüyle çalışmak dahada büyük bir zevk olacak.‘’Diyerek söze başlayan genç teknik adam daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı:
    1.Neden Villareal’i seçtiniz?
    Öncelikle Villareal hedefleri olan bir klüp bu açıdan kariyerim için en iyisi olacağını düşündüm.Tabiki bunları düşünürkende Villareal in yeni oyuncusu Nihat’dan biraz bilgi aldım bu aldığım bilgiler çerçevesinde kararımı verdm.
    2.Villareal hedefleri olan bir takım dediniz yeni sezonda Villareal’in hedefleri nelerdir? Ben ve kurmaylarım yeni sezon için hedef kısıtlaması yapmadık.Hedef olarak hep ileri en ileri sloganı ile işe başladık.
    3.Transfer çalışmalarınız olacak mı? Biraz bu konuda bilgi verir misiniz?
    Tabiki mutlaka olacaktır takımdan ayrılacak olanlarda olacak yeni gelenlerde olacak ama öncelikle hazırlık maçları ve intertoto maçlarında takım iskeletini oluşturduktan sonra eksik olan mevkilere transferler yapacağız.

Mesaj Yetkileri