Evet arkadaşlar oyuna devam ediyorum. Lig Kupası 1. Tur kuraları çekildi işte eşleşmeler;
Bakalım inşallah turu geçeriz ve yolumuza devam ederiz. Ligin yeniden başlamasına çok az bir süre kaldı, yakında yeni maçlarla burada olacağım. Sabaha kadar buradayım.
Evet arkadaşlar, African Challenge'da ezeli rakibimize yenilmiştik. Herkes bu maçı bekliyordu bizde tesislerimizde yaptığımız son idmandan sonra, Ellis Park Stadium'a gidecektik. İdmandan sonra yanımıza gelen basın mensupları bize çeşitli sorular sordular;
Basın: Efendim ezeli rakibiniz Kaizer Chiefs'e African Challenge'da yenildiniz. Bu maç bir rövanş maçı olacak mı? Sizce kazanabilecek güçte msiniz?Güney Afrika Super Eight CUP Yarı Final KarşılaşmasıEvet takımımızın güçlü olduğuna inanıyorum. Umarım bu maçı kazanmak için ellerinden geleni sahaya yansıtırlar. Bu maç bir rövanş olabilir ama tamamen sportmenlik ve centilmenlik çerçevesinde bir mücadele olacak. Taraftarlarımızında maçtan önce ve sonra sakin olmalarını, kontrolü elden bırakmamalarını istiyorum. Herhangi bir cezayla karşılaşmak istemiyoruz.
Evet arkadaşlar, rövanşı alık, ezeli rakibimiz oynadığımız 2 maçtan birinde yendik. Bu bizim ilk derbi galibiyetimiz oldu. Bakalım sezon sonunda neler olacak.
Güney Afrika Futbol Ligi 2. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, ligdeki 2. maçımızdan da 3 puanla ayrıldık. Çok iyi gidiyoruz. Her kulvarda başarılı olmak istiyoruz.
Güney Afrika Futbol Ligi 3. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, ligin tepesindeki üç takımda 3'te 3 yaptı. Bakalım lzirveden ilk kopacak kar tanesi kim olacak? Bu kar tanesi bir çığa dönüşüp yamaçtan aşağı düşücek mi? Bekleyip göreceğiz.
Güney Afrika Super Eight CUP Final Karşılaşması
Evet arkadaşlar, ilk kupamızı fazla zorlanmadan aldık. Bu sezon şimdiye kadar iki kez finale çıktık birinde kaybettik, birinde kazandık. Durum 1-1 oldu bakalım kalan kupalarda ne olacak?
Güney Afrika Futbol Ligi 4. Hafta Karşılaşması
Evet arkadaşlar, ilk mağlubiyetimizi aldık. Üzgünüz kabul ediyorum, taktiksel hatalara düştüm. Daha oturaklı bir taktiksel yaklaşımla yaklaşmam gerekiyordu. Maça iyi başlamıştık fakat ilk yarının son dakikasında yediğimiz talihsiz bir gol her şeyi alt üst etti. " Cefakar, vekafar ve aynı zamanda sefakar taraftarlarlarım Baltalı İlahlar'dan da özür dilerim. "

Alıntılı Yanıtla