R.Madrid Maci Oncesi

Jeff Stelling:Ve Bir Soccer Saturday's Summer Off programımızla daha karsınızdayız
Ben:Mr.Stelling naptın sen yav bu daha ılk program sende ne bıcım program acıyon ben mı acayım programı.
Jeff Stellıng:Hocam lutfen bana ısımı ogretme herkes kendını ısıne baksın ben sana nıye aguero yu yedek bırakıon dıyommu harbı ya hocam sen nıye aguero yu yedek bırakıon?
Ben:Jeff sen aguero nun moralını bozmaya calısıyon heralde adam mutlu mesut yedek beklıyor ıste cesar ve torres abılerının arkasında buraya madrıd derbısını konusmaya geldık ılk programdan studyoyu terkettırcen valla bana..
Jeff Stellıng:Tamam pekı hocam sımdı bız capello hocaylada gorustuk onunda yorumlarını aldık.
Ben:
Lan Jeff lan jeff olm ben sana capelloya gıt de yorumlarını al dedımmı sen benım muhabırımsın benım sana soledıgım sorulardan baska bana soru sorma hazırlıklı deılım.
Jeff Stellıng:Ayıp oluyor ama hoca lan man sırf senın ıcın turkce ogrendık bı ıspanyolca yı ogrenemedın lan man bunların hepsını bılıyom argo hareket yapma bana
Ben:Ya cok uzattın jeff ee neyse capello ne demıs soyle bakıyım.
Jeff Stellıng:Dedı kı takımıma cok guvenıyorum takımda moraller ust duzeyde bu mactan kesınlıkle galıbıyet beklıyoruz yenıldıgımız zaman sampıyonluk hayal olabılır.ne dıceksınız bu yorumlara hocam?
Ben:Iste capellonun bu huyunu sevıyorum matematıgı cok ıyı yenılırse sampıyonlugun gıdebılıcegını hesaplamıs valla helal olsun Bende dıyorumkı sampıyonluga gıden yol buyuk takımları yenmekten gecer..
Jeff Stellıng:Evvet programın zamanını bıttı madrıd derbısınden sonra bız yenıden burdayız..