Ve ilk sezonu basarili bir sekilde tamamlamistim.Otoritelerin tahmininin aksine takimi 2.olarak Super Lig'e cikarmistim ..

Kadromuz Super Lig icin pek yeterli degildi .. Hemen Baskanla transfer calismalarina basladik ..Fakat istedigimiz oyunculari alamadigimizdan vasat oyuncularla yetinmek zorunda kaldik

Not:Cagri Yarkin ve Mateus kiralanmistir.Daha sonra Fenerbahce'de iken Mateus'u 0 Ytl'ye satisa cikardim.Buyuksehir Belediye'den teklif geldi ve Mateus Ocak Ayinda BSB Spor'a imza atacak.

Bunlarda giden futbolcularimiz.Bunlardan en cok Unal Alpugan'in transferi bize faydali oldu.Bu transfer sonucu butcemiz 1 milyon YTL'yi gordu ..

Evet bu transfer olaylarindan sonra gorevimi yaptigimi dusunerek ayni Murat Ozdemir abi gibi istifa ettim..

Daha sonra Ekim ayi gibi Zico ile anlasamayan Fenerbahce'den 2012 yilina kadar is teklifi geldi ..
Butcem 20 MN YTL idi.

Iste bu futbolculari Fenerbahce ben gelmeden almis,satmis

Ilk Sezon

Ikinci Sezon

Goruldugu gibi 2006-2007 Sezonunda Fenerbahce istedigini yapamamisti..

Iste ben goreve gelmeden onceki oyndiklari maclar.2006-2007 sezonundan farki yoktu..Hatta daha bile kotuydu..

Ve Fenerbahce'de Selcuklu Donemi Baslamisti.Goreve getirilen Kaan Selcuk'dan herkes cok sey bekliyordu.Iste oynadigim maclardan SSler

Bu maclar sonucu ligde mac eksigiyle 2.yim ..takim geldigimde 5.falandi sanirim ..

Bu da Uefa Grubunda Puan Durumu (Celtic ile oynayacagim bir mac daha var)

Buyrun bu da kadromuz

Bugunluk bu kadar arkadaslar yarin firsat bulursam yine eklerim