[inşallah gelecem bunun ustesinden.bu arada Ali Aliyev futbolcu mu?? valla ilk defa duydum ismini.birde arkadaşlar defansın ortasına birini önerin yaw.daha defansa adam bulamadım.]
![]()
ACABA ALİ YUKSEL'İN KADROYA KATACAGI YENİ FUTBOLCULAR KİM?
-Evet Ali Yuksel A.Sebatspor'un Başına Yeni Getirildiniz.Sizce Hangi Mevkide Eksiklikler Var?
-Sayın Guney Mergen Öncelikle Şunu İfada Ediyim Kulupte Cok Mutluyum.Geçen Zaman İçerisinde Takımı İnceledim.Bazı Mevkilere İyi Oyuncular Lazım.Bunun İçin 1 Kaleci,Defans,OrtaSaha ve Forvet Oyuncusuna ihtiyacımız Var.Yani Her Mevkiye Bir Adam Lazım.Ancak Forvete İki Oyuncu Alıp Mutluı Dervisoglunu OrtaSahaya Cekeceğiz.
-Pekala Her Mevkiye Bir Oyuncu Bulabildiniz Mi?
-Şimdilik 1 Kaleci ve 2 Forvet Oyuncusuyla görüşüyoruz.Şuanda Bir Defans Oyuncusu Arayışlarımızda Sürüyor.
-Bu Oyuncular Hakkında Bize Biraz Bilgi Verebilir Misiniz?
-Veremem
-Nasıl Yani?
-Veremem İşte Zorlama Allah Allah
-Tamam O Zaman Diğer Soruya Geçelim.
İLK HAZIRLIK MACINDA NASIL BİR TAKTİK SERGİLENECEK?
-Sayın Yuksel İlk Hazırlık Macınızda Nasıl Bir Taktik Sergiliyeceksiniz?
-Klasik 4-4-2 Taktiği Tabikide
-Hani SS?? SS Olmadan İnanmam.
-Tuh Onun SS sini Almayı Unutmuşum.
-O Zaman İnanmam SS İsteriz.
-Adam Senin Benle Zorun Mu Var?Yalan Borcum mu Var Sana?
-Tamam Tamam Seni Şurda Programa Davet Ettik Bi SS Getirmedin.
-Tamam Lan Uzatma
-Kısa Bir Reklam Arası------[Lan Ben Senın Bildiğin Muhabirlere Benzemem.Godum mu Otuttururum Canlı Yayında.
-Tamam Abi Kızma Diğer Soruya Geçelim]
TARAFTARLARA SÖZ VERİLEN MUTHİŞ TRANSFER HAKKINDA İPUCLARI NELER?
-Evet Muthiş Bir Transfer Sozu Vermişsiniz.Bu Oyuncu Hakkında Biraz İpucu Verebilir Misiniz?
-Veremem
-[Fısıldayarak Bi Reklama Daha Gidelim mi Lan]
-[Tamam Abi Veririm]
-Şakaydı O.Şimdi İpuçları Veriyim.Bu Muthiş Transfer Özellikle Forvet Mevkisinde Gerçekleşecek.Yani Muthiş Şutları Olan Rakip Tanımayan Bir Forvet Olabilir.
-Pekala Transfer Ne Zamana Gerçekleşecek?
-Yarın Bir Gun Gerçekleşir Herhalde.
-Evet Bi Lig A naliz Programınında Sonuna Geldik.Bakalım Ali Yuksel Bu Transferlerde Başarılı Olabilecek Mi?İlk Macında Nasıl Bi Taktik İzleyecek?Akçaabat Taraftarının Gonlunu Kazanabilecek mi?Şimdi Ayrılıyoruz.İyi Akşamlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada konuyu ilk açtıgımda takımım yoktu.sonradan takımı elıme aldıgım için başlıga takımı yazamadım.yetkililerden ricam başlıgı Super Lige Laz Baskını [A.Sebatspor Kariyeri] olarak değiştirebilirler mi?