arkadaslar fm genie scout oyunda sadece default veritabanını mıacıyo benim editörden yaptıgım veritabanindaki kayıtlı oyunları neden acmıyo (konuyu yanliş yere actıysam kusura bakmayın)şimdiden tesekkurler
arkadaslar fm genie scout oyunda sadece default veritabanını mıacıyo benim editörden yaptıgım veritabanindaki kayıtlı oyunları neden acmıyo (konuyu yanliş yere actıysam kusura bakmayın)şimdiden tesekkurler
Transfer sezonun açık olması gerekiyor bu oyuncuları gönderebilmen için. Yani 1 Ocak-1 Şubat ve 1 Haziran-31 Ağustos arası.
Eğer teşekkür banaysa rica ederim.
Medyaya sadece oyuncular hakkında demeç verebiliyorsun sana birşey gelmeden.Performansı hakkında. Oyuncu etkileşimi bölümünden.
Oyuncular bazen gitmek istemeyebiliyorlar.Sanırım onun için yapabileceğin birşey yok.
Çok kapsamlı bir bilgim yok bu konuda ancak açıyor olması gerekir sanırım.Açılmıyorda ne oluyor hata falan mı veriyor??
Arkadaşlar yönetim transfer bütçesi olarak 45m verdi ama bütçe özellikleri diye bi ekran açıldı. Buna göre transfer bütçesini ve maaş bütçesini ben ayarlıcam. Sizce hangisini seçiyim, ne kdr bi maaş bütçesi yeterli olur ?? (transfere agırlık vermek istiyorum)
dier fiyatlar şöle:
maaş bütçesi - transfer bütçesi
61 m 67m
67m 61m
73m 55m
79m 49m
83m 45m
92m 36,5m
100m 28,5m
108m 20m
113m 15,75
sizce hangisini seçeyim???
oooo o piti piti karamela sepeti
92m 36,5m
Takımının maaş giderine bak ona göre birşey seç.
92 milyon maaş bütçesimi diosun ??
36,5 transfer için çok az yaa
bide geçen sezon ne kdr maaş bütçesi harcadığımı nası öğrenebilirim??
Bana en fazla 82,500 sunmuşlardı ben tamam dedim ona 30 m çıktı
ya bu oyunda haftalik antrenmani nereden ayarliyoruz?..salı perşembe vb.günlük idmanlar yokmu..şut çalışması ,ofansif çalışmalar vs...
Batuhan'ın ant. progrtamını indirdim. Çalışma şeyini indiremiyorum. Dha doğrusu indiriyorum. Bir daha bastığımda aynı çalışma ağırlığı geri dönüyor.
Arkadaşlar Hamburg ile başladım oyuna Ağustos ayındayım oyuncularım manyak ötesi gelişiyor ama bir süre sonra geliştiği özelliklerin düşmesinden korkuyorum.Antreman programım çok sağlam sizce özelliklerinin düşmemesi için ne yapmam gerekir?
arada oyuncuları dinlendir
Antreman programını bize de yolla.
Batu'nun ant programını indirdim. Çalışma zorluğu ortanın biraz üstünde. Onu azaltmaya çalışıyorum ve oluyor. Ama bir daha aynı antreman programına tıkladığımda antreman ağırlığı gene aynı seviyede, ortanın biraz üstünde. Nasıl azalta bilirim
Oyuncularını dinlendirmen lazım, dinlendirmediğin halde sakatlıklar vs vs. çok olabilir ve özellikleri iyileşene kadar düşer..Ha bir de sezon bittiğinde oyuncuların tatile gidiyor özellikleri o zaman da düşebilir..
(/s)
ara sıra oyuncuları Dinlendirmen lazım
Ne kadar yüksek bir transfer bütcesi seecersen o kadar düşük bir maaş bütcesi alabilirsin onun için takım durumuna göre sec
arkadaslar benim bi problemimi var. hani bu scout ları futbolcu bulması için yolluyoduk ya istediğimiz yere, ben onun nasıl yapıldığını unuttum. yardım ederseniz sevinirim.
slm arkdaşlar bana cm 01-02 nin yaması lazım link verebilirmisiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yada bana nasıl indilerbileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
bu batu antreman programı gerçekten oyuncuları çok kasıyor bir program kullanıyorum herkese tavsiye ederim mevkiye göre antreman gerçekten gözle görülür bir artış var.
arkadaşlar öncelikle selam .benim sorunun transferle ilgili ben yaklasık 6-7 oyuncuya sözlesmesi sona erecek oyunculara imza attır secenegine tıkladım (baya pahalı oyuncular)imza attır seceneginde verecegım parayı ayarladım.ama alttakı seceneklerde örn=leverkusen e herhangi bi tazminat ödenmeyecek yazıor.peki bende parayı verıorum oyuncuya sonra kabule diıorum.şimdi ben bu futbolcuyu bedavaya mı alıcam yoksa fiyatı ne kadar sa okadarmı alıcam ??
lütfen cvp benim için öenmli
Konu başlığı hatalı gibi geldi ama yinede cevaplıyayım ;
@ klubüne herhangi bir para ödemeyeceksin . sadece futbolcuya para ödenecek.
Eğer hemen Transfer etmek istiyor isen oyuncunun değeri kadar para veriyorsun oyuncunun sözleşmesi bitene kadar beklersen para vermiyorsun..
oyuncuların kulüple 5-6 ay daha sözlesmis war ama herhangi bi tazminat öndemiyecek yazıor yani nolucak şimdi????
Teknik Sorunlar ve Çözümleri
Konu oyuncuya imza attıramıyom...
Neyse sorunun cvabı oyuncunun kontratı msla 06.06.2008 de bitiyorsa... Sende bu tarihte alıcam diyosan bedel ödemessin... Ama bitmeden almaya kalkarsan bonservis bedelini ödersin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamam işte sen imza attır dicen... Sonra sözleşmeleri bitince sana gelicek... Yani 6ay sonra... Sende tazminat ödemiceksin...
FM 07 ve FM 06'nın skinleri FM 05'te çalışır mı?