1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Acıların Kariyeri - Portsmouth

Hybrid View

Jeremy Mathieu Portsmouthda !!

Portsmouth 22 yaşındaki genç DL oyuncusu ile 5 senelik kontrat imzaladı. Oyuncunun Klübü Toulouse'ye 7.5 milyon dolar bonservis ücreti ödendi.

Ezequiel Lavezzi Portsmouthda !!!

San Lorenzo klübünde forma giyen 21 yaşındaki golcü 9.5milyon dolar karşılığında portsmouthla 5 senelik sözleşme imzaladı. Çok sevdiği eski klübünden ayrıldığı için üzüldüğünü ancak portsmouthla büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.

Luis Jimenez Portsmouthda !!!

Ternana klübünde forma giyen sağ kanat oyuncusu 6.5 milyon dolar karşılığı portsmoutha katıldı.

Rolando Bianchi Portsmouthda !!!

Reggina takımının golcüsü 15.5 milyon dolar karşılığında portsmoutha katıldı. Kafa Toplarında oldukça etkili olan 23 yaşındaki futbolcuyu teknik direktör hakan şükür gibin şişirilen topları kendi oyuncularına indirerek gol pozisyonları yaratmakta ayrıca duran toplardan güzel kafa golleri bulmakta kullanacağını söyledi.

Petri Pasanen Portsmouthda !!!

Werder bremenin 25 yaşındaki DR oyuncusu 8.25 milyon dolar karşılığı portsmouthda. Teknik direktör sağ kanada daha genç oyuncular transfer etmeyi düşündüğünü ancak defansif yönleriyle öne çıktığı için pasaneni seçtiğini söyledi.

Luizao Portsmouthda !!!

18 yaşındaki genç defans oyuncusu 11 milyon dolar karşılığı cruzeriodan portsmouta transfer oldu. Genç yaşına rağmen kafa toplarında etkili oyuncudan teknik direktör çok şey beklediğini söyledi

Oscar Ustari Portsmouthda !!!

Arjantin genç milli takım kalecisi 20 milyon dolar gibi rekor bir fiyata portsmoutha katıldı. Teknik direktör murat takımın as ve yedek kalecisi 35 yaşında olduğu için yeni bir kaleci almanın şart olduğunu ve ustariyi seçtiğini söyledi.

Leandro Lima Portsmouthda !!!

Fenerbahçeli alexin portsmoutha gelmek istememesi üzerine bu transferi yaptığını açıklayan teknik direktör murat , onun gelecekte alexden daha iyi bir futbolcu olacağını söyledi. 18 yaşındaki genç orta saha için 9.25 milyon dolar ödendi.

Giden Futbolcular :

Gelen Futbolcular :

Gönderilen ve Gelen futbolculardaki freeler altyapıdan gönderdiğim ve aldığım yeni oyuncular. Transfer döneminde çok para harcamama rağmen 17 milyon dolar arttı Taksitle alınca oyuncuları böyle oluyo. Bi de para 10 milyonun altına düşünce bi daha para veriyo başkan isteyince o sayede takımı baştan kurmaya çalıştım elimden geldiğince.. Ezequiel garayı çalışma izni çıkmadığı için alamadım ama kontratındaki serbest kalma maddesi sayesinde pek endişem yok seneye de aynı fiyata alabilirim. Nikola Zigice 23 milyon dolar verdim gelmek istemedi kendisi. Anderlectin 2 defansı vanden borre ve van dammeyi de almak istiyordum ama başaramadım. İngiltere liginde kupa maçları vs. arka arkaya çok geldiği için elimden geldiğince geniş bir kadro kurmayı denedim ancak bu kadar başarabildim..

Mesaj Yetkileri