SS LAZİO KLÜBÜ SPOR KOMPLEKSİ....

BASIN TOPLANTISINI BEKLEYEN RAİ MUHABİRLERİ ARALARINDA KONUSURLAR:

MUHABİR 1: ya bilader bu ozi denyosu cağırdı bizi buraya sabahın köründe bizi kendi gibi gece kuşu sanıyo..sabah yapcam dedi toplantıyı öğlen oldu adamdan tık yok.
MUHABİR 2:bırak ya onla uğraşılmaz deli midir nedir..klüb kötü gidiyo diye bize sarcak simdi..buda mourinho ya özeniyo galiba nezaman kötü sonuçlar başlasa yap bi toplantı sar medyaya..oldu güzelim başka derdin..
MUHABİR 1:harbiden ha bu deliyle uğraşmaya gelmez yazın ortasında basın toplantısımı olurmuş..sapıtmış bu herif yaa..bide diyo antrenman sahasında yabancı falan varmış..ne yabancısı be olsa olsa gece kafası güzelken uydurmuştur bi muhabbet maksat takım hakkında eleştirileri dağıtmak...
MUHABİR 2:hah gelio gelio gelio kap kamerayı hadi bi an önce yapalım şu işide kurtulalım...

BASIN TOPLANTISI....

OZİ:evet beyler hoşgeldiniz..beklettik kusura bakmayın ama malum sürpriz vardı..onu ayarlamaya çalışıyodukk..
MUHABİR: ozi bey bırakın bu sürpriz ayAğını bütün italya bilyo bu işin neden yapıldıgını..kötü sonuçları örtbas etmeeye calısıyonuz...
OZİ:bak muhabir efendi kendine gel zaten canım sıkılmış moralim bozuk...alırım façanı aşağıya..nese geçelim bunlarıda asıl meseleye gelelim..şimdi beyler bizim takımda biliyonuz bi uyumsuzluk var takımı gençleştirelim dedik..isyan çıktı takımda..geçen inzaghi yle vitti az daha klübü yakıyolardı..adamları zor ayırdık birbirinden..bende bu duruma bi ayar çekmek için lazio yu bilen tanıyan içinde gerçek lazio aşkı taşıyan birini bu çoçukları adam etmesi için göreve getirdim..
MUHABİR:ne yani bi tane adam gelcekte iki hikaye anlatcak takım düzelcekmi.. bırak bu işleri hoca..
OZİ: olm bak muhabir bozuntusu iki dakka susta motorun soğusun..iki laf anlatcam şurda...bi susta dinle be..
evet beyler işte yeni antrenörümüz takıma futbol aşkı ve lazio sevgisi aşılaması için getirilen efsane kaptan PAOLO Dİ CANİO...

MUHABİR:anaaa.. herife bak lan getire getire elin faşistini getirdi takıma..olm demedi deme taraftar çıldırır bu di canio adamı delinin önde gideni her maç sırf roma ya kıllık olsun diye nazi selamı çakıyoo...
OZİ:evet beyler şaşırdınız biliyorum ama işte gercek İL CAPİTANO..totti miş falan kralınız gelsin uleannn..burda saf kan bi lazio lu var...
MUHABİR:naptınız hocam bu adam her maç ceza alıoyodu topçuyken yakar takımı bu bee..
OZİ:sen geççen onu be bilader biz klüb çıkarına yapıyoz neyapıyosak...bak görceniz bu günden itibaren cok şey değişçek bu klüb te.. 99-00 sezonunun efsane lazio su geri dönüyo..sende bişiler söylicenmi di canio..
Dİ CANİO:eyvallah hoca..öncelikle hocaya sonsuz teşekkür eiyom..beni geri çağırdığı için...5-0 lık roma hezimetinden sonra hoca beni aradaı sana ihtiyacımız var koş gel dedi..bize de durmak yaraşmaz koştuk geldikk.
OZİ:şu dakikAdan sonra bambaşka bi lazio seyretceksiniz haberiniz ola...neyse simdi lig değerlendirmesine geçiom..bildiğiniz gibi işler iyi gitmiyo ama sebep gayet açık...bu zauri adamı paragöz çıktı fiorentina maçında kendi kalesine attığı golü video yapıp koycam buraya ozaman ne demek istediğimi anlıcanız..ama bundan sonra sıkıyosa satsınlar maçları di canio adamı yer valla her turlu yetkiyi verdim kendisine...
MUHABİR:ya iyi hoşta hocam bu iş di canio yla olcak işmi sen al gel elin faşistini..oturt koltuğa..bırak allah aşkına sen anlamıyon bu işten..
OZİ:sırf sana inat bu sene ilk dört te bitircem ligi haberin olsun ...ozaman ne dicen bakalım...bu arada son söz olarak şunu söylüyom di canio ya hoşgeldin gecesi düzenliyom bu gece butun takım hazır kıta aksama pizza kulesinde balık yapcaz ona göre..bide taraftara bi lafım var ilk macı 80 binden asagı oynarsak bırakırım bu işi bak favori adamınızıda getirdik..DESTEK İSTİYORUM DESTEKLEYİN BENİ..

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya noluo kimse bakmıyomu bizim kariyere ya