Duzelttim arkadaslar yanlislik oldu kusura bakmayin![]()
bu maç fenerin süper kupa finaline hazır olmadığını gösterdi
bjk kotu yada şans bizden yana olursa kupayı alırız
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Fenerbahçenin yıllardır sıkıntısını çektiği Sol bölge artık harila forvet hattında hala takım olsada takımda iyi görünüyor ben karamsar değilim
Semih böyle hep oynamalı bence Forvet transferine gerek bile duymuyorum ben şahsen elimzdeki yıldızları görelim yeter Bkz : Semih Şentürk..
İyi işler yaptı diye düşünüyorum bu maçta..Topları Kezman'a iyi indirdi ama Kezman değerlendiremedi..
Mehmet senin dediğinin olması için vatandaşlık torpillerinin bir kenara bırakılması gerekir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kezman söz verdiği gibi bu sezon 20 gol falan atamaz bence.Maçın 3/2 sini seyrettim.Carlos'da hazır gibi gözükmedi.Şutları falan bana göre çok iyi değildi.Yani bildiğimiz Carlos şutları değildi.Bazı bölümlerdede adeta yürüdü saha içinde.Semih'te forvette ben varım dedi sahadaki oyunu ile.Ayrıca Uğur'da kendine güveninin tam olduğunu ve bu sezon sol kanatta en büyük aday benim dedi oynadığı oyun ile.Kısacası Fb bana göre tam olarak hazır olmadığını gösterdi.
So what?
Saike
Çok kötü bir performans sergilediler bu gidişle Süper Kupa biraz hayal olur..Carlos dışında tribünleri harakete geçiren hiç bir oyuncu yoktu uğurun golü dışında..
Bu maça gidilir..Şu anda büyük bi yoğunluk var bilet satışlarına R.Carlos oynayacak diye..Bence tüm Fenerbahcelilerin bu maça gitmesi gerekir..Ben Fenerium ÜST teyim..