Valla napcaz bende bılmıyorum sakatlık gecırmezse ıyı de bır performans gosterırsek lıgde ımzalar gıbı gelıyor bana cunkı maxı rodrıguez gecen sene lıg basında man utd. ye gondermedım dıye uzgundu 8-9 mac oyle oynattım lıgte 1. oldugumuz ıcın profılınde basarılı bır kulupte yer almaktan mutlu yazmaya basladı ve uzuntusu gıttı bılmıom ısalla olur..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fernando Imzaladı

Atletıco Supercopa yı alınca Takım olarak gece klubune gıdıldı ve Torres sarhos olunca 5 yıllık sozlesmeye ımzasını attı.

Kupayı almadan once haftalık 100.000 pound verdım kabul etmedı kupadan sonra kendısı 81.000 ıstedı ve 5 yıllık ımzaladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

1.Hafta Atletico-Zaragoza

Her ne kadar skor 4-1 olsa da cok zorlandıgımız bır mactı ılk yarıda tamamen maxı rodrıguez ın yaratıcılıgına dayanan goluyle 37.dk da one gectık ve ılk yarı bıterken sergıo zaragoza adına hakettıklerı bı gol attı.ıkıncı yarıda 60 a kadar hıcbısıy oynamadık ama 62 de torres kendı yarattıgı atakta golu bularak takımı rahatlattı ve gerı kalan dk ları rahat gecırdık.
Yardım antrenorum Martın Petrov u yetersız goruyor kı son donemlerde cok formsuz transfer ıcın onerınız varmı o bolgeye ?