Quote Originally Posted by samasti View Post
Akınfeev guzel bır transfer kaleyı guvence altına almıssın.sendne fınaldede basarı beklıorum.umarım fınalde gosterırsın kendını )
Tesekkurler ınsallah kupayı kaldıracagız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by cekochan View Post
GS-Chelsea finalini görür gibiyim
İnşallah Mert inşallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by eglocc View Post
Gecemeyeceksin die bisi yok! Kuyt bas belasi biliom ama gecersiiin
İnsallah tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by YusufT View Post
Süpersin Yunuuus
Teşekkürler Yusuf
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by tomasrosicky1 View Post
evet kuyt sinirlerini gerebilir ama asla vazgeçme senden chelseaye karşı final beliyorum
İnşallah Tomas yılmayacagım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
livirpool da çok zor değil kuyt inşallah sakatlanır da kutulursun ne diyim ama onu engelleyecek bişi yaparsan kutarırsın inşallah ben kuytı fazla tehlikeli bulmuyorum
deplasmanda gollü beraberlik işini görür Ali Sami Yen'de nedense birçok gülü takım iyi oynayamıyor zaten final final final son sözüm

finalin adı Galatasaray Chelsea

ama chelsea çok güçlü inşallah onuda eler ve kupayı alırsın
İnşallah hepiniz sağolun varolun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by King_91 View Post
bugun okumaya basladım yarım saattir kariyeri okuyorum film tadında olmus süpersin tebrikler ne diyebilirim ki falcao river dan ogrencim cok superdir aynı sekilde vela arsenalden arsenalden nasıl aldın onu ilk sezonda kiralık değil mi o???
Tesekkurler Vela zaten devre arası transferınde geldı Falcao ıse cok ıyı sagol tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by cekochan View Post
Yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre Şampiyonlar Liginin ilk finalisti belli oldu.Galatasaray finale çıktı.Kupa için İngiliz Chelsea ile kapışacaklar.
Kaynak Fotomacsa yalan Mert kesın sonuclar yetıstırebılırsem bu aksam yetısmezse yarın