valla bazen ilhan abiyide anlamakda gucluk cekiyorum aranan adam olmak icin her kupayi almasi lazim ama fa cupta her macin rovasi oldugu icin hic sevmiyor
valla bazen ilhan abiyide anlamakda gucluk cekiyorum aranan adam olmak icin her kupayi almasi lazim ama fa cupta her macin rovasi oldugu icin hic sevmiyor
Barclays Premiership 29. Hafta
Everton-2 West Ham-1
56da Harewood ile one gecen West Ham daha sonra 4 dakikada 2 gol yiyince yenilgiye engel olamadi.
Mactan sora Gizer taktik onlerindeki maclari kazanarak bu kotu gidise bi dur demek istediklerini soyledi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Iversen Ayin En Iyi 2. Oyuncusu
Iversen Ballack'in arkasinda ayin en iyi 2. oyuncusu secildi. 3. ise Blackburn Rovers'dan Steven Reid oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premiership 30. Hafta
West Ham-3 Middlesbrough-1
20. dakikada Felipe ile one gecen West Ham 6. dakikada Downing ile esitlige mahkum olunca bir kaza geliyor diye korkmaya basladi fakat Brocchi ve Mascherano 4 dakikada attiklari 2 golle takimlarinin kazanmasini sagladilar. Boylece Brocchi son haftalardaki kotu performansindan sonra bu macta iyi bir performans gostererek teknik direktor Gizer'e ve taraftarlara kendini affettirdi.
Mactan sonra Ergiz Gizer'in yorumlari soyleydi: Bu macla beraber bir cikis yakalamak istiyoruz. Hedefimiz zor da olsa sampiyonluk olmadigi takdirde 2.lik ve 3.luk hedeflerimiz arasinda...
Ve 30 hafta sonundaki puan durumum:
Arkadaslar bence sampiyonluk hala cok uzak degil. Bu hedeflerimin arasinda degildi ama Uefa Carling Cup ve FA Cup'tan hicbirini alamayinca en azindan sampiyon olmaliyim dedim ve hedefimi sampiyonluk yaptim. Onumuzdeki 8 maci da kazanirsak bence sampiyonluk zor degil ama bu 8 maci kazanmak zor olacak! Yorumlarinizi bekliyorum!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar sezonun son 8 maci yarin sizlerle bugun ara veriyorum... Aslinda daha oynardim ama bugun yorgunum... Iyi geceler! Yorumlari unutmayin ha!![]()