saolun arkadaşlar.sezon başlıyacak inşallah.şimdi son 2 transfer yaptım onlar hakkında bilgiler veriyim.
A.Sebatspor transfer çalışmalarında 2 bombayı ardı ardına patlattı.[ulan bu bomba değil fos sesi bile cıkarmaz be.napacak gazetecilik abarmatsazsan olmaz tabi]İlk transferi Mustafa Afşar oldu.Mustafa için Aydınspor kulubune 18 K YTL miktarında bi para ödendi. [Hani sıkı pazarlığa girip 14 K önermiştiniz.noooldU?Gene Aydınspor'un sözune geldiniz].Eski Sebatspor santraforlarından Orhan Kaynak oyuncunun takıma cok olumlu etkide olacagını ve transferin taraftarları heyecanlandırdıgını söyledi.
Bir diğer haber ise Kasımpaşadan geldi.Akçaabat Sebatspor Kasımpaşaspor Kulubunden Özgür Öcal adlı oyuncunun transferini 2K YTL karşılığında tamamladı.Gene Orhan Kaynak bu oyuncu için sabırsızlandığına belirtti[lan bu Orhan da kimmiş?önceden takımda oynadı diye kendi ağa babası sandı herhalde]
Bu haberden sonrada Ali Yuksel transfer döneminin A.Sebatspor için bittiğini açıkladı.Böylece takıma gelenlerin sayısı 6 ya cıkarken transfer için toplam 22 000 YTL harcandı.
Evet sevgili seyirciler...Elimize gelen son bilgilerden dolayı yayınımızı kesmiş durumdayız.Şuanda A.sebatspor takımı teknik direktoru Ali Yuksel yanımda ve ona bir kaç soru yönelteceğiz.
Muhabir:Sayın Yuksel Kasımpaşaspordan Özgür adlı oyuncuyu transfer ederken araya R.Tayyip Erdogan'ı sokmuşsunuz.Doğru mu bunlar?
Ben:Aaaaa!!! Bunlar Yaş iftira Tuncay'ım..Bunlara kanmamak lazım.
Muhabir:Olur mu efendim.Elimde ss var buna ne diyeceksiniz?
Ben:Gosterde inanalım lan.
Muhabir:Buyurun
Ben:Haaa bumu bu fotomontaj kara yiğenim.Bizim yeni gelen oyuncu yaptı.
Muhabir:Ama...
Ben:[sözünü kesip kulagına fısıldayarak]Al yeğenim şu 10 000 YTL yi çoluğunun çoçuğunun sadakası olsun.
Muhabir:[aynı ses tonuyla]İstemem Ulan sen görev başındaki memura rüşvet mi teklif ediyosun??........................................ .......Yan cebime koy.
Muhabir:Evet evet şimdi hatırladım bunlar fotomontajdı.Fazla takılmamak lazım.Hadi İyi akşamlar sevgili seyirciler.
![]()