yani Tayyip ile ilişkilerimiz iyidir.İyi aile dostumuzdur .Eğer işin düşerse senin içinde bi oyuncu hallederiz yani

Neyse sonunda hazırlık maclarımızıda bitirdik.Cok olumlu sonuclar aldıgımızı düşünüyorum. Ne dersin baş antrenörum?
---Şey evet haklısınız yani.Ne demişdiniz?
---Ulan bide baş antrenör olacaksın neyse sen işine bak

Sakaryaspor ile cok kaliteli bir macımız oldu.Oyundan cok memnunum.Özelliklede KAleyi bulan iki şutumuzda gol olmuştur

Bu maçımızda da Gaziantepspor'u ağırladık.Çekişmeli bir mucadele oldu.İkinci yarıdaki yedek defans oyuncularımız de Nigris i tutamadıklarında iki gol yedik.Gene kaleyi tutturduğumuz 1 şut gol oldu

Muglaspor'a sahayı adeta dar ettik.Muthiş oynayan Temur maçı bize kazandırdı.Sevindiren Başka birşey ise kaleyi bulan 5 şutun 4 unun gol olmasıydı

Boluspor'uda Halt ettik.Hatta onlar giderken Bolu Beyi'ne selam bile söyledik.Ama maçda tam 3 kırmızı kart 2 de sakatlık vardı.oyuncularımız cok hırslıydı.Resmen bizim adamlar dövdüler .Bu maçta sevindiğim noktayı anlamışsınızdır herhalde .Kaleyi tutan 4 şut da gol olmuş .Ballımıyım ne

Bu maçta ta ben utandım ama Kırsehirsporlular daha utanmadı .5-1 yendık.Bu maçta beniz üzdüren şeyi anlamışsınızdır herhalde.Kalemizi bulan 1 şutda gol oldu

İşte kamp değerlendirmemiz.İşte hazırlık maclarında aldıgımız sonuçlar