1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: vasat adamların resimleri veya adları

Hybrid View

1. Default

FM 2006 da yıldız oyuncular topu kendileri alıp götürmüyolar.mesela henry gibi bi driplingi 20 olan oyuncunun bir kere bile çalım attığını görmedim.hep tek pas yapıyolar.yani fm 2006 ,fm 2005 ve cm gibi gerçekçi değil

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by tansu_zidane
    FM 2006 da yıldız oyuncular topu kendileri alıp götürmüyolar.mesela henry gibi bi driplingi 20 olan oyuncunun bir kere bile çalım attığını görmedim.hep tek pas yapıyolar.yani fm 2006 ,fm 2005 ve cm gibi gerçekçi değil

Kesinlikle katılmıyorum...Çünkü bunu taktiklerden kendin ayarlıyorsun...Bende Di Natale'nin driplingi Henry kadar olmamasına rağmen sürekli topu sürer ve çizgiden gollük ortalar yapardı...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

şimdi çok ukalalık gibi olacak belki ama romaya ilk sezon aldığım anelka 50 küsür gol atınca yanına genç, iyi, pahalı (bu önemli) bir forvet alayım istedim aklıma ilk gelen isim de fernando torres adam 30 gol anca attı ya dedim ya ukalalık gibi adletmeyin yahu adam 30 gol atmış daha ne istiyorsun ikisi beraber 80 küsür gol atmışlar işte diye ama insan 60 milyon dolar verince 30 gol atması işine gelmiyor doğrusu

Mesaj Yetkileri