1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: FM 2006 Udinese ve Sporting Lisbon

Hybrid View

abi bu ıaquinta nedir böle yaaa bi bu adamı almak nasip olmadı oyun açıldığında büyük takımların elinden kapamadım hiç , başarılar hakkaten ii ama pinziyi ucuza satmışsn bende hep 15-17,5 arası gibi gidio bide bu muntari bana essein i hatırlatıo ztn onuda lyon a satmışsn

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

laquinta ile yarım sezonluk bir maceram olmuştu ve benle çıktığı ilk maçta gol atmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by alkaweb
    laquinta ile yarım sezonluk bir maceram olmuştu ve benle çıktığı ilk maçta gol atmıştı

Benim 3 sezondur en büyük silahım Iaquinta...Sürekli gelişim içerisinde...Yaş 28 oldu ama adam hala gelişmeye devam ediyor...Ve 3 sezondur da performansı yukarıdaki gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by francesco10
    abi bu ıaquinta nedir böle yaaa bi bu adamı almak nasip olmadı oyun açıldığında büyük takımların elinden kapamadım hiç , başarılar hakkaten ii ama pinziyi ucuza satmışsn bende hep 15-17,5 arası gibi gidio bide bu muntari bana essein i hatırlatıo ztn onuda lyon a satmışsn

Arkadaşım oynamayan ve yedek kaldığı için mutsuz olan oyuncuları satmak zorunda kaldım...Eğer satmasaydım takımdaki huzuru bozmaya devam edeceklerdi...Galiba satmak en doğrusuydu...

Mesaj Yetkileri