1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Uçuk Transfer Ücretleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

M.Topuz ve G.Ünal'da kazik yemissin Mehmeti 3,5 milyon € ya Gökhan'ida 6 milyon € ya alabilirsin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    M.Topuz ve G.Ünal'da kazik yemissin Mehmeti 3,5 milyon € ya Gökhan'ida 6 milyon € ya alabilirsin
    neredeyse birebir fiyatlara ben de aldım. özellikle g.ünaldan fena kazık yemiş arkadaş..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

messiyi kaça aldığın resimden anlaşılmıyor ama diğer ikisine toplam 293 ML $ vermişsin aynı anda ve her ikiside milana transfer olduğu sezonda beşiktaşa transfer olmuş. bu neredeyse imkansız bence. o kadar paran olsa dahi bu kadar iyi oyuncular 10 küsür senedir 1 CL şampiyonluğu olan takıma, milana transfer olup hiç oynamadan gelmezler gibi geliyo bana. eğer bunların hepsi olduysada demek ki oyun 10. yıldan sonra sapıtıyor.

Quote Originally Posted by mickeyknox View Post
    neredeyse birebir fiyatlara ben de aldım. özellikle g.ünaldan fena kazık yemiş arkadaş..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

messiyi kaça aldığın resimden anlaşılmıyor ama diğer ikisine toplam 293 ML $ vermişsin aynı anda ve her ikiside milana transfer olduğu sezonda beşiktaşa transfer olmuş. bu neredeyse imkansız bence. o kadar paran olsa dahi bu kadar iyi oyuncular 10 küsür senedir 1 CL şampiyonluğu olan takıma, milana transfer olup hiç oynamadan gelmezler gibi geliyo bana. eğer bunların hepsi olduysada demek ki oyun 10. yıldan sonra sapıtıyor.
    messi profilinde 131milyon euro yazio. ordan anlayabilirdin. Onlari transfer etmeden once 235 milyon eurom vardi. 31 agustosta ronaldoyu aldim.Yarisi pesin yarisi taksitle, 1 ocak ta da rooney i aldim. Ayni sekilde yari pesin yari taksit. Onlar milana ayni anda transfer oldu. Ben onlari milana transfer olduklari yil almadim.3 yil sonra aldim onlari.Yani onlar milan da 3 sezon oynadi. SS leri tam goremedin galiba

Mesaj Yetkileri