Liverpool TV
Transferi kapattık!
Liverpool'un yeni teknik direktörü Mert Çeken transferler ve yeni sezonla ilgili bazı açıklamalarda bulundu:
-Öncelikle şunu söylemeliyim.Çok büyük bir kulübe geldim.Bu kulüp geçmişte çok büyük zaferler yaşamış bir kulüp,ben bu tarihi devam ettireceğim.
Kadromuz zaten çok iyi,pek eksiğimiz yok.
-Kadromuzda pek açığımız yoktu.Ancak pivot santrafor olarak Bianchi'yi kadromuza kattık.Forvet hattında Kuyt ile çok iyi iş yapacaklar.Bu isimlerin dışında Crouch,Bellamy gibi alternatiflerimizde var.
Sol açık konumunda çok beğendiğim bir isim olan Tuncay aldık.Tuncay çok yönlü bir futbolcu,eminim o da başarılı olacak.
Garay'la büyük ölçüde anlaştık bu transfer imza aşamasında,ancak fedarasyon çalışma izni vermiyor.Bu oyuncumuz 3 yıl süre ile pilot kulübümüz Lierse'de forma giyecek.
Community Shield'i almak istiyoruz
-Lig Şampiyonu ve Kupa Şampiyonun karşılaştığı,Süper Kupa formatı olan Community Shield'i almak istiyoruz.Rakibimiz Chelsea çok iyi hazırlanacaktır o maça eminim.
Hedef 19.cu Premier Lig,6.cı Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
-Bu sezon ligde çok rahat şampiyonluğa uzanacağımızı düşünüyorum.Şampiyonlar Liginde hedef en azından finale kadar çıkmak.Bu hedefe kadar biraz zorlanabiliriz.
Leto,Voronin ve Lucas gücümüze güç katacak.
-Gelecek sezondan itibaren bu isimler kulübümüzün başarısı için ter dökecekler.Hepsinden çok şey bekliyorum.Transferi erken bitirmemizin bir diğer sebebi de sezon sonu gelecek futbolculardır.
-Son olarak söylemek istediğim birkaç şey var.
-Liverpool taraftarları bizi yalnız bırakmamalı.Onların desteğine ihityacımız olacak.Bütün taraftarlarımızı çok güzel günler bekliyor.