benimki forvet oyunculsrıns füşük forma numaraları vermek
Sizinkiler nedir ?
benimki forvet oyunculsrıns füşük forma numaraları vermek
Sizinkiler nedir ?
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Bir uğurum yok![]()
Maça başlamadan önce bir bardakk soğuk su içerim![]()
mac oynanırken sagopa dinliorm![]()
maç ekranındayken mouse imleci mutlaka tam orta saha çizgisinin hemen altında ve hizasında durur. iki tarafta da durmaz. yani o parmak mutlaka orta saha çizgisinin hizasında olur.
Benim öyle belierli bi uğurum yok ama her maçtan önce atak oyuncuyu silip baştan yapmayıda ihmal etmiyorum. Artık takıntı haline geldi
Kesinlikle mouse'u maç boyunca tutarım.
Mouseyi iki kadronun arasında tutuyorum nedenin bilmiyorum ama![]()
mausu elimden bırakmam eskiden mause yi ben de tam ortada tutuyordum artık kenarda tutuyorum
maç görüntüsü açık değilken(önemli pozisyon yokken) ilk devrede genel görünümde 2. devrede oyuncu puanlarında durar buna mutlaka dikkat ederim![]()
ellerimi birbirine kenetlerim ve maç sonuna kadar öyle dururum bir durum olursa mause'ile taktiği değiştiririm.
Mouse'u sahanın kenarında gezdiririm![]()
Maç başladıgı zaman bende evdeki plastik topla oynamaya başlarım..
eğer Gs ile oynuyorum hemen bi Fenerbahçe marşı açıyorum tamamdır o maç benim
Ben 12 Numarayı kimseye vermem...
valla be habire mouseu tutarim birakmam elime yapisir sanki
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
http://forum.turksportal.net/vb/show...hlight=bat%FDl
bu konu vardı
ben her maca besmeleyle baslarım![]()
mac baslamadan önce oyuncular teknik heyet ve ben hep birlikte dua ederiz![]()
Mac baslamadan Yagmur duasına cıkarız teknık heyetle bırlıkte![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
as forvetlerımın numaraları kesınlıkle ya 10-11 yada 9-10 olmalıdır.birde maç oynarken mause u en kenara çekerim ki iöleci görülmesin.maç boyuncada gozumu hiç ayırmam taktik değiştirmedikcede mause a dokunmam.
penaltılara kalınca ise adamımın ustune tıklarım ve ismi mutlaka görülür
hedef santraforuma yani forvetin yıldızına kesinlikle 58 numarayı veririm ve 12 numaralı formayı hiç bi oyuncuya kullandırtmam![]()
fırlatacak bısı bulundururum yanımda yoksa sac kalmıcak bende