Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 238 sonuç

Konu: Roma İkimize Dar Gelir...:(ortak kariyer)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ozyy ucur Lazio'yu.

uçucaz valla hiç merak etmeyin en kral transfer bombalarını da patlatçam... aksamustu verdiğim(diğer sayfada)üç ismin dışında görüstüğümüz avrupa pasaportu olan bi kaç topçu daha var en yakın zamanda bitircez transferi... zaten takımın tek sorunu forvet okadar adam var forvette golleri hala orta saha atıyo..ama merak etmeyin en kral forvet geliyo...taraftarımız hiç meraklanmasın..

Tamam bekliyoruz.

gonzalo higuain lazio ya dogru....

transfer kulislerinde suanda lazionun river plate li genc yıldızla görüşmelere başladığı konuşuluyor..fransız olması dolayısıyla, avrupa vatandaşı olması bu transferin gerceklesebilmesi için en büyük sebep..ancak son haberlere gore baska adaylarda gundemde..alınan son bilgiye gore anderlecht ten serhat akın yada rosenberg le ciddi sekilde ilgileniliyor..ancak serhatın eu vatandası olup olmadıgı merak konusu(oyundayken serhata bakmayı unuttum ama inş.alman vatandaslıgı falan vardır) rosenberg için istenen 8 milyon euro da lazio için cok fazla bir rakam..eger fiyatta biraz oynama olabilirse lazio menejerinin rosenberg le anlasabilecegi belirtiliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bü süper transfer olur

Default YAZiYOOOOOR YAZIYOOOOOOOOR

ITALYA DA GUNUN GAZETELERI ELIMIZE GECTI

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Asamoah iyi oyuncu. vucinic her takima alinir

kris boyd iddiası lazio yu calkalıyor...

TUTTO SPORT gazetesinin bugunku haberi lazio yu calkalamaya yetti..menejer ozi nin forvet hattı için bir cok futbolcuyla ilgilenmesi lazio içindeki dengeleri karıstırdı..sabah antremanında inzaghi ve vitti nin ozi nin yanına gelerek '' performansımızdan memnun olmayabilirsiniz hocam ama bu kadar adamı napıcaksınız'' demesi klubu karıstırdı..ozinin bu acıklamaya karsı sessiz kalmadıgı ''madem ole duzgun performans gosterseydinizde bizde milyonlarca euro harcayıp adam almasaydık'' diyerek tepkisini ortaya koydugu ogrenildi..bu arada kris boyd için rangers ın bir hayli yuksek bir bonservis isteyecegi gelen haberler arasında...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

lazıo ya ii transferler lazım.zaten yukselıse gemeye baslamıstı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Aga gazeteler süper ya
    Devamını bekliyoruz

transfer sezonunun bitimine 1 hafta kaldı ama ben daha transfer yapamadım ama elimde alabilecegim oyuncular mevcut ama ben illede higuain olsun diye tutturunca tam 22 gun riverla pazarlık yaptık..adamlar sanki cıldırmıslardı..bi gun verdikleri diyet oteki gun verdiklerine uymuyordu..en sonunda 6 milyon euro artı bir sonraki satıstan yuzde 50 ye anlastık..ama bu seferde beim satıs asamsında oldugum kaleci sereni alaves e gitmeyi reddedince transfer suya dustu..ama yinede bu transferden umudum var higuain i almaya calıscam.. bu arada roma dan zarete içinde kiralık olarak anlasmak uzereyiz..higuain olmazssada serhat ın alman vatandası dolayısıyla eu olması sebebiyle (hemde uygun bi ucreti var) serhatla anlasıcaz gibi duruyo..transfer borssası boyle...simdi maclar..gercekten ilginç sonuclar aldım..

oncelikle ascoli deplasmanı..yine kolay gibi gorunen mac forvet beceriksizliği yuzunden kabusa donebilirdi .. ama beklenen olmadı..tek gollede olssa kaznmayı bildik..

ikinci mac coppa italia macıydı..milano da galibiyet umudum yoktu ama peruzzi ve arkadasları etten duvar orduler ve zorda olsa deplasmnda interi yıktık..

az sonra diğer lig macları tamamlanan transferler ve kritik inter kupa macı...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

o gazetede romanin transfer ettigi adamin montaji cok belli olmus yanliz

takilma ayrintilara
    gelirsin bayginliga

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Interi yenmisin güzel

BASIN TOPLANTISI VE AYRINTILAR AZ SONRA......

rai sport sat ın son dakika haberi:::

muhabir:uzun suredir forvete transfer yapmaya calısan lazio nun bası dertteki menejeri ile beraberiz..ozi bey transferi bitirdiniz isterseniz gelişmeleri ve isimleri siz acıklayın..
    OZİ: saolasın bilader..sevgili taraftarımıza bugun iki yeni bomba yı veriyorum..ama oncelikle diğer ilgilendiğim isimler hakkında bişi ler sölücem..higuain le ilgili olarak para cıkısmadı alamaık.. ama river plate e bi lafım bi daha italyadan topcu alamassınız haberiniz olsun bu kadar ugrastırılmaski tam 27 gun ugrastık alamadık..nese rosenberg işide 8 milyon istediler yattı..boyd için de kabul gormedi bende baska isimlere yoneldim..işte transferler..

BOĞAZIN BOĞASI SERHAT AKIN LAZİO DA....

VE İKİNCİ TRANSFER ...romada umduğunu bulamayan fakat arjantin u-19 da basarılı olan ....

MAURO ZARATE...

OZİ:burdan baskanıma ve ozgure tesekkur ediyorumm..saolsunlar beni yalnız bırakmadılar artık forvette sıkıntı cekmeyiz inşsallah..
    MUHABİR: peki takıma gelirsek son durum nasıl...?
    OZİ:valla aga işte interi yendik peruzzi sayesinde ama benim takım belli olmuyo ne yapcagı ...bi gun interi yeneriz oteki gun 5 yeriz..ama sunu soleyim..benim hedefim bu sene değil..siz asıl seneye gercek lazio yu gorunn..
    MUHABİR: ozi bey peki takımın transferler hakkında....
    OZİ: yeter bu kadar acıklama işim gucum var sen simdi bırak bizim takımıda aksam borre yi bardan cıkarken gormusler..gazetecisin sen bilirsin dogrumu??
    MUHABİR:valla ozi bey ne yalan söliim ...
    OZİ: anladım anladım klube gidiimde gostercem ben ona bende diyom 2 aydır sahada dolanıyo.. neyi var bu cocugun demekki sebep buymus.. hadi bana eyvallah su işi cozeyim..

Serhat Tranferi Hayırlı olsuN...

Muhabir: Sayin seyirciler yanimizda Roma menejeri ozgur ozdemir var. Kendisiyle ligdeki, kupadaki ve Cl deki gidisat uzerine degelendirmeler yapacagiz. Oncelikle bizi sectiginiz icin tesekkur ederiz.
    Ozgur: Ben aslinda Rai Sport kanaliyla anlasmistim ama orda ozi cikinca ben de sizi sectim. Neyse gecelim simdi esas konuya. Oyunda baya ilerledik ama forumu ihmal ettik biraz. Tabi reytinglerde dustu dogal olarak ben de bundan sonra roportajlari dansoz esliginde yapacam. Ibo show dan dansoz didem le anlastim., Gel kizim didem.

Muhabir: Ama sayin ozdemir nasil olur...
    Ozgur: Sus len bilmiyoz biz sanki italyan kanallarini hep kizlar sunuyo italya da spor programini bi tek sen varsin. Hem sizin reyting artsin hem de bizim.
    Muhabir: Iyi de oldu aslinda. Alberto koy bakalim bi arap muzigi inceden...Neyse Ozgur bey devam edlim lig diyoduk kupa diyoduk roma diyoduk...
    Ozgur: evet once ben en son burada arsenal maglubiyetini haber vermistim ordan devam edelim. Didem cim su ss leri de gosterelim lutfen..

Hah iste didem orda dur kivir yavas yavas. Bu resimde koyu gorulen yerlerlig maclari.

Muhabir:
    O maclarin altinda ne var ben onu merak ettim offff.
    Ozgur: O koyu yerler degil olum maclarin ustundeki koyu yerler. Torino maciyla bi seri yakaladik icerde disarda onumuze geleni yendik. Milan bile yendik daha ne diyim. Bu arada kupa da parmayi eledikten sonra yari finalde milan la karsilastik. adamlara gol atmak cok zor du uscok ustun oynamamiza ragmen 1-0 la finale adimizi yazdirdik.
    bak iste bu lig tablosunda goruluyo adamlar gol yemiyo allahtan puanlari silindi.

Muhabir:
    Abi didem nerde?
    Ozgur: Valla nerde..Dideeeeeeeeeem dideeeeeeeeeeem..
    Ibrahim Tatlises: Uleeaayn mazot 1 ytl olacak uleeaaayyn.

Ozgur: Aman abi dur sakin ol seytan doldurur. Bizim kotu bi niyetimiz yoktu didem dansediyo sadece. Bu manyak bakiyodu kiza ben bakmadim valla.
    Muhabir: Mamma mia. Alberto kac kac..
    PAT PAT PAT.....
    Muhabir: Yandim anaaaaaaaaaaam..

DEVAMI GELECEK..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

takipçinizim peşinizi bırakmam

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Serhat Tranferi Hayırlı olsuN...
    saolasın aga ama suana kadar serhatı takıma fazla monte edemedim ama zarate den cok umutluyum bitiriciliği cok iyi karsı karsıya kacırmıyoo..serhatı değismeli olarak hem sag acıkta hemde forvette kullanıyom ama takıma yararlı olcagından eminim..zaten sag kanatta problem basladı.. borre italyan kızlarıyla geceleri barda dolasıyo sabah macta adam sahada yuruyo..ama kulagını cektim. 3 hafta 18 e girmedi aklı basına gelmiştir..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by lucho View Post
    takipçinizim peşinizi bırakmam
    cok saol birader..okurken egleniyosanız baska bi sey istemeyiz..

Yorumlariniz bizi mutlu etti biz de unuttunuz sandik artik bizi..

En son mesajlardan sonra da bir kac mac yaptik onlar da soyledir arkadaslar.

9 maclik galibiyet serimiz sapma sapan bir macla kesildi. Siena ya fark yapariz diodum adamlar frikikten gol atti kalecileri de dlirdi. neyse interde yenildigi icin puan farki hala 3.

Manchester karsisinda deplasman macina avantajli bir skorla gitmek istedik ancak manchester savunmasinda vidic harika oynadi beraberligi zor kurtardik. Ingiltere de surpriz arayacagiz.

Aslen Roma nin oyuncusu olan Matteo Brighi ile konusmam ise yaradi. Kirmizi kart gormesiyle Chievo karsisinda farka giden Roma yeni bir galibiyet serisine baslamak istiyor. Hedef Sampiyonluk.

saat gece 4 ama fm ye devam..biraz ilermiş oldugumuz kariyerde ss leri almaya fırsat bulamadıgım için son maclarımı koyamadım..ama harika bi seri yakaladım ve 6 mac ust uste kazandım..yarın inş. bu macların ss lerini koyucam..bu arada ozgurle lazio- roma macını yaparken basımıza ilginc bi olay geldi..macın 90+2. dakikasında skor lazio lehine 2-1 iken oyun kitlendi ve tekrar oynamak zorunda kaldık..ortak verdiğimiz karala lazio yu galip saydık.. tekrar macında ozgur yedek kadroyla cıktı ve taktikte değişiklik yaptı..son skor 3-1 olarak oyun kayıtlarına gecti..mac sonu oldugu için bole bi karar aldık..hile veya baska bişile karıstırlmasın lutfen ..işte son 3-1 lik macın ss i...

bu arada az oncede soylediğim gibi artık takım oturdu ve uefa için sansımız yuksek..bu arada ozgur genc oyuncusu okaka ile cl ve lig de sov yapıyo..

YARIN: HEPSİ VE DAHA FAZLASI ACIKLAMALAR VE SS LER YARIN BURDA..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ibrahim tatlises yeri güzel olmus

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

roma kendi evinde siena ya yenilmesi kotu 0lmus.lazio da yukselise gecmis.rekabet artcak gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Favorİm Lazİo İyİ Transferler Yapmis Borre Muthis Bi Secim.basarilar Ikinizede

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çok iyisiniz.Aynen devam.Kurgu süperGazeteler,tv kanalları,muhabir konuşmaları falan

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Çok iyisiniz.Aynen devam.Kurgu süperGazeteler,tv kanalları,muhabir konuşmaları falan
    Eyvallah begendigine sevindim biraz sonra yeni bir kurguyla Romanin yeni iverseni ni anlatacagim.

okaka yı gorseniz sanki yeni bir pele..siyah inci nin afrika versiyonu muhtesem topcu..ozgur de olmasını kıskanıyorum valla.. keske bizim (lazio) topcularda bole oynasa..ama simdi boyle yazarsam makinwa ya haksızlık olur..adam yazıyı okursa krize girer..kendisi son galibiyet serimin bas kahramanı..

siyah incim benim bee.. bu arada samuel eto ya cok benziyo dimi?siz ne dersiniz..?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bekliyooruuum

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri