-
27.Temmuz.2006, 19:45
Castillo İçin City’ye Yeşil Işık
Castillo İçin City’ye Yeşil Işık Manchester City’nin peşinden koştuğu bilinen Nery Castillo'nun kulübü Olimpiakos "15 milyon Avro’yu veren Castillo’yu kapar" dedi.
Manchester City'nin yeni hocası Sven-Goran Eriksson, takımı yeniden yapılandırma çalışmalarını sürdürüyor. Genç İtalyan golcü Rolando Bianchi'yi 15 milyon Avro'ya transfer eden İsveçli menajer, peşine düştüğü Castillo için de aynı rakamı gözden çıkarmak zorunda kalacak gibi görünüyor.
Meksikalı golcü Nery Castillo, konuya ilişkin Yunan basınına bir açıklama yaprak, "Kulüp yönetcilerim bana 15 milyon Avro’luk bir teklif gelmesi gidebileceğimi söylediler. Ben daha farklı şeyler umuyordum. Bugünlere Olympiakos’ta kalma hayalleriyle geldim. Fakat şu an herşey farklı görünüyor. Olympiakos’ta yapabildiğim herşeyi yapmaya çalışıyorum. Ancak, iki taraf arasında oldukça ciddi farklar bulunuyor. Bunu da hesaba katmak zorundayız. Şu anda kariyerim ve hayatımla ilgili oldukça ciddi bir konuyu konuşuyoruz" diyerek gönlünün City'den yana olduğunu saklamadı.
Hücumda Biancho'nun partneri olarak düşünülen Nery Castillo'nun, yüksek bonservis bedeline rağmen transfer edileceği konuşuluyor. Kulübün satın alınmasının ardından mali durumu oldukça düzelen Manchester City, önemli transferlerde kesenin ağzını açmaktan çekinmeyecek.
kaynak:goal
Mesaj Yetkileri