ÖNCELİKLE HEPİNİZE TESEKKURLER BU BENIM 1000.MESAJIM VE BUGUN DOGUM GUNUM O YUZDEN COK DEGERLI BIR MESAJ BU BENIM ICIN ONCE FB ILE OYNADIGIMIZ FINAL MACINI KOYAYIM
Bu mac kolay oldu ve kupayı aldık ıste macın skoru:

MACIN YILDIZI:SERDAR TAŞÇI
MAC SONU SOYUNMA ODASI.
Ben:Bravo beyler harıkaydınız artık tak hedef şampıyonlar lıgı sampıyonlugu sıkı calısın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey neler syleyeceksınız?
Ben:Cok mutluyuz ama hedef sampıyonlar lıgı sampıyonlugu.

Ve Turkıye kupasında 9 golle Vela gol kralı 5 golle Yıldıray asıst kralı oldu.
Ve sıra o maca geldı CHELSEA ıle ATINADA karsı karsıya gelıyorduk ve ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı cocuklar sıze guvenıyorum yenersınız buraya kadar geldık kupaya kaybetmeyelım hadı sıze guvenıyorum taraftarlar ıcın kazanın!
Mac harıka gecıyordu tam fınale yakısıyordu ıste macın muhtesek skoru:

MACIN YILDIZI:FALCAO
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Haydı hep bırlıkte(Hep beraber)OLEY OLEY OLEY OLEY OLAAY KALPLERDE YILDIZ GONULLERDE AY SAMPIYONSUN GALATASARAY(SABAHA KADAR EGLENDIK)
SABAH ROPORTAJ:
Muhabir:Hocam neler hıssedıyorsunuz?
Ben:Ne soz vermıstık bu kupayı alacagız dıye ve aldıkta cok mutluyu yanı anlatılmaz yasanır artık Turkıyede olmayan kupa yok bundan dolayı da cok mutluyuz yasasın TURKIYE anlatamam bu mutlulugu cok guzel bır duygu.
BU RESİMİ YAPAN BERKAY ABİYE COK TESEKKUR EDİYORUM
İŞTE RÜYA TAKIM:
BUNLAR LİGDEKİ KALAN MACLARIM:
VE ORTALAMA PUANLAR:
VE LİGİMİZİN GOL KRALI:
VE LIGIMIZIN ASIST KRALI:
VE İŞTE LİGİMİN EN İYİ OYUNCULARI:
İŞTE LİGİMİZİN EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRLERİ:
LİGİMİZİ İSE 88 PUANDA 1.SIRADA BİTİRDİK BU HAFTASONU YOKUZ PAZAR GUNU 1 2 ŞEY DAHA KOYACAGIM AVRUPANIN EN IYI TAKIMLARINI KOYACAGIM SIZCE BU KARIYER DEVAM ETSINMI ETMESINMI?