Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: Fener Çıkar mı Çıkmaz mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Konu, Sevgili Antifenerliler yüzünden dağılıp duruyo ve bu da tartışmalara yol açıyo..
    Umarım bu Konu amacından saptığı için kilitlenir...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Ya evet bu bir tek Fenere yapılmıyor..O sene kim şampiyon olursa ona atılıyo bu laflar...Bu nasıl zihniyet onu da anlamış değilim. Laf atmak kolaya kaçmak,kendi başarısızlığından kaçmaktır...
    Ayrıca bu Topikteki konu daha ilk mesajdan nerelere çekilmiş..Zaten fener ile ilgli bir konu açmak, intahar etmek gibi bişe oldu..Tüm ANTİFENER ciler üstümüze çullanıyo...Artık yıkıcı değilde yapıcı eleştiri yapılsa kötü mü olur???? Ulusoy geldi kurtulamadık laflardan, Fenerbahçe 3. ligde oynasa da aynı şey yine olur mu acaba !!!!!!!!!

Fener gruptan çıkar bence..Çünkü Erciyes'in Ankaragücünü yeneceğini düşünüyorum ve Fenerin de Tarsusu farklı yeneceğini düşünüyorum...
    Umarım yarı finalde eşleşiriz GS ile...
    2 mizde aynı şeyleri sölüorz umarım o konu kilitlensin lafı benm yüsümden deildir herneyse hizlioğlu sana fotoyu özelden atıorm daha fazla uzamasın konu çünkü hayatta bitmez bu hakem konusuna girersek daha önce sölemiştm ama yine söliyeyim bu fener her türlü çıkar bu gruptan

Quote Originally Posted by francesco10
    2 mizde aynı şeyleri sölüorz umarım o konu kilitlensin lafı benm yüsümden deildir herneyse hizlioğlu sana fotoyu özelden atıorm daha fazla uzamasın konu çünkü hayatta bitmez bu hakem konusuna girersek daha önce sölemiştm ama yine söliyeyim bu fener her türlü çıkar bu gruptan
    saol fotolar için dostum. Ama inan o fotoyu görünce hakem in gözü önündeki pozisyonu nasıl göremedi hayret ettim. yani herneyse uzatmyalım. olan olmuş maç bitmiş hakem hata yapmış artık fazla tartışmanın anlamı yok.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri