kusluk herzamanki gibi hareketli![]()
kusluk herzamanki gibi hareketli![]()
harekete bereket vardır kardeş.Originally Posted by nekop
![]()
yahu şu almanya ligi iyi güzel hoş da, ilk devre sona erdi tam 42 gün tatil var ben de dayanamadım kapattım oyunu![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Okey oynayacaktık değil mi?
Oara birşey oldu ama hatırlayamıyorum şimdi ne oldugunu ama ciddi birşeymiş sanırım.
Sen benim yüzümü nerede gördün yahu ancak yazdıklarımı görüyorsun Berkaycım.Hiç alınmıyoruum tam tersine bende aynısını diyorum emre abi herkesin sevdiği biri ve doğal olarakta benimde sevdiğim biri çok güleryüzlü /// biriyle tartıştığını ve uyarı aldığını hatırlamıom
Teşekkür ederim ayrıca bu güzel sözleriniz için beyler. Böyle bir fikir bıraktıgım için sizlerde ayrıca mutluyum.![]()
bence Emre abi ile kıyaslanmak bir onurdur![]()
bende hatırlamıyom abi![]()
I'm back...
I-ıhh Fio ile devam ediyorum, zaten 1 saatte 2 maç yapıyorumOriginally Posted by r_a_z_o_r
Oyuna arada sırada bakıyorum çünkü
Her türlü ilerleyeceksin, bari şimdi ilerle ne duruyorsun öyle boş boşOriginally Posted by sekopej
![]()
aynen benide bu aralar hiç sarmıyor ilham gelmiyor bir türlü.Originally Posted by cngnsry
bence Emre abi ile kıyaslanmak bir onurdur
Tamam Mustafa abarmayalım istersen artık![]()
beyler ben oyun oynıcam herkese güle güle![]()
hiç ilerleyemem valla. hevesle gidiyordum 42 günü görünce heves meves kalmadı. artık yarın ilerlerim...Originally Posted by cngnsry
"YÜCE ATATÜRK"
Dogru değil tabii yahu ben kimim ki?![]()
sana benim yerime atam cevap versin...Originally Posted by sekopej
Originally Posted by M.Kemal Atatürk
![]()
iyi sohbetler herkese..
Originally Posted by nekop
şimdi bunun üstüne oyun oynanmaz mı be ama oynayamıcam valla artık o defter kapandı.
Ayrıca Serhat ben Atamızın bu sözünü senin için de kullanmak istiyorum
anladın sen anladın![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tatile git sendeOriginally Posted by sekopej
![]()
Originally Posted by ermoon
Sağolasın.... hoşgeldin....
Originally Posted by cngnsry
prensip gereği Fm de asla tatile gitmem hep takımımın başındayımdır....
"YÜCE ATATÜRK"
anlıyorum hocam su uzun boylu selvi saclı arkadastan bahsediyonOriginally Posted by sekopej
![]()
evet evet adı osman mıydı neydiben pek tanımıyorum da işte sağdan soldan duyduklarımızla idare ediyoz
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
selam millet hala ayakta olan varmı
ben hitman e bi sardırdım daha yeni kapatabildim.birazdanda yatacam.gözlerim kan çanağı oldu valla![]()
yanlıs bilgi can yakarmıs onun yakıca kişiyide ben biliyomOriginally Posted by sekopej
![]()
hoş geldin şampiyon nerelerdesin yahu hitmanı bittirdim takıldığın yer varsa sorabilirsin.Originally Posted by şampiyon
way eray gelmiş nasılsın erayOriginally Posted by ermoon
derdime çare baytarım yok dengeme destek durki durayım
selam ben gelmişim ağalar keyifler nasıl
Yukarda küfür etmediysen iyiyiz Ömer.
kuşlar iyi sohbetler hepinize ben kaçar,
dün uyuyamadık bari bu gece demlenelim..
ayıpsın razor takılırmıyım ama mouse çok yavaş hareket ediyor en sona aldım yine aynı uyuz etti beni.süper oyun ama hoşuma gitti.grafikler yaniOriginally Posted by r_a_z_o_r
2 gündür oyuna takıldım giremedim nete.o açıdan kayıbım yani![]()
neyse kapatalım bu konuyu fazla uzatmayalım. osmana da hayatında başarılar dilerim. ben çok başarılı olacağına inanıyorum...![]()
"YÜCE ATATÜRK"