1 ile 30 arası toplam 574 sonuç

Konu: İşte Premier League Bu..[Portsmouth]

Hybrid View

Oldukça gzl gidiyorsun başarıılar...

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Quote Originally Posted by Omercip3208 View Post
    bu gidişat pek iyi değil..
    Allah bi yerde dur dicek gibi geliyor bana.

durmak yok yola devam bi fikstür koysaydın ilerisi için yorum yapabilirdim ama yinede başaracağına inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Carling Cup 3rd Round

Porstmouth-Fulham

Aslında bu maçtada pek zorlanmadık ama rakibi açıcak golü bir türlü bulamayınca maç uzatmalara gitti.Arteta uzaktan güzel bir golle öne geçirdi ardından Delgado vurdu kaleciye çarptı ama kaleci için own gol yazılmış oldu rahatlamıştık ve uzaktan gelen topa kalecim biraz önde olduğu için engel olamadı ve maç 2-1 sonuçlandı..

Fikstürü koyuyorum şimdi..

Dışarı çıkıcam normalde ama arkadaşım gecikti o gelene kadar oynayıp maçları yayınlıcam.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte Önümüzdeki Maçlar

Fikstür ile ilgili yorumlarınızıda bekliyorum..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premier League

______10.Hafta______

Tottenham-Portsmouth

Ömerçip in en korktuğu ekiplerden biri olarak görülen Tottenham kendi sahasında oynamasına rağmen son zamanlarda yakaladığı formla mac için sürpriz gözüyle bakılıyor.

Ömerçip ise Tottenham ın çok etkili silahları olduğunu hatırlatarak ''Rehavetten uzak olmamız şart'' dedi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Carling Cup ta yeni rakibimiz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Middlesbrough Başkanı Kafaları Karıştırıyor..

Ömerçip yaptığı açıklamada böyle bi teklif karşısında çok şaşırdığını belirterek başka takımların beni istemesi çok güzel birşey ama şu an cevap vericek durumda değilim buna Destekleyenler ve takip edenler karar vericek dedi..

Beyler ne yapayım gideyim mi Middlesbrough ya gerçi daha büyük kulüplerden teklif gelince gitmeyi düşünüyorum ama siz yorumlayın bir de.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Portsmouth Tottenham ı da geçti.Özellikle orta sahada müthiş bir efor sarfeden Pompey lerin takım olarak çalışkanlığı övgü topluyor.

Bianchi çıktığı ilk resmi maçında golünü attı ancak yine sakatlandı 2 hafta yok.Maçtan sonra kameramanlarla didişen Ömerçip muhabirler tarafından ''hem yeniyor hem bize kızıyor şekeri çıktı herhalde diye'' yorumlandı.
    Kızmamın sebebi Bianchi nin yine sakatlanması adam ilk maçına çıktı daha sezon biticek bu maçtada sakatlandı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Delpierre Gelişiyor..

Kadromuzun göbeğinde oynayan Delpierre kendisi ve takımımız için çok önemli bir ödüle imza atti.

Sol Kanatımız Felipe de 2. oldu fakat hatırlıcağınız gibi Felipe 2 ay sakatlandı ve sol tarafta sıkıntılarımız var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beklenen Ödül 2. ayda geldi..

Ömerçip Yaptığı açıklamada ilk defa bu ödülü aldığı için heyecanlı olduğunu , bu ödülün onu daha da hırslandıracağını söyledi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premier League

______11.Hafta______

Portsmouth-Fulham

Artık Pompey ler ligin en flaş ekibi olarak görülüyor.Fulham ise şu anda 16. sırada maçın mutlak favorisi Portsmouth ama Fulham ın zeki oyuncuları başlarına dert açabilir,Bianchi yine yok İversen ise maç saatinde belli olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Muthiş maçta Fulham oldukça dişli çıktı.Dk lar 15 i gösterdiğinde iverson ceza sahası içersinde pası aldı ve penaltı yı yaptırdı kendisi kullandı ve golü de buldu.Fulham golden sonra ateşlendi ve bastırmaya başladı 24. dk da kornerden gelen topa kaleci yanlış zamanda çıkınca Zat Knight affetmedi.

Artık maç iyice soğumuştu ortada geçmeye başlamıştı fakat 78.dk da iversen yine kafasıyla topu maldonado ya indirdi ve maldonado 35 metre den ''Banana Shoot'' denedi ve başarılı oldu.

Maç sonu konuşan Ömerçip kötü oynadık ama iversen farkını yine ortaya koydu.Yalnız yine dikkat çekmek istiyorum Bianchi gibi bu maçtada hafif sakatlık geçiren iversen de 2 hafta yok.Bu kör talihimize rağmen kazanmaya devam ediyoruz edicez.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Carling Cup 4th Round

Şok Şok Şok
    Medya İnanamadı,Bu sezon müthiş performans gösteren Portsmouth gitti 2.Lig ten Birmingham a kendi sahasında Carling Cup ta yenildi ve böylece elenmiş oldu.

Maçtan Sonra konuşan Ömerçip ''2 pivotumdan yoksundum Arizmendi de her maç iyi oynayacak diye birşey yok , maç aslında rölanti de gidiyordu fakat beklenmedik kırmıza kart bizi taktiksel değişikliğe itti ve 4-4-1 e döndük bu dk dan önce hiç pozisyonu olmayan Birmigham saldırmaya başladı ve tek önemli ataklarında golü buldu.Yapıcak birşey yok hedef ligte iyi bir konum.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by miharbi View Post
    Man Utd de geçersen şampiyonluk için çok iyi bir şans yakalarsın hemde sakatlıklar ile boğuşuyorken.
    Ne yalan söyliyim bu sene hedefim ilk 8 di ama gerçekten çok iyi gidiyoruz ligte bende artık iyice düşünmeye başladım ilk 3 ü.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barclays Premier League

______12.Hafta______

Man Utd-Portsmouth

Ve Herkesin merakla beklediği büyük maç geldi çattı.Portsmouth kanadına baktığımızda pivotların ikiside sakatlıktan kurtuldu ama kondisyonları ve zihinselleri maça hazır mı işte bunu kimse bilmiyor , Man Utd ise Ligte 6. ve daha üstlere çıkmak için kendi evinde puan kaybına tahammülü yok gibi görünüyor.Bakalım Ne olcak?

Arkadaslar biliyosunuz bu maç öncesi yorumları maç oynanmadan yapıyorum ve de bu maçı bende merakla bekliyorum yorumlarını alabilirmiyim ?

Mesaj Yetkileri