Sayfa 51 / 439 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Necati tabiki de Hasan Kabze'den daha iyi oyuncu bunu tartışmam bile.Kabze'de bir kere yetenek bile yok ama bana göre Necati takımda kalmayı hakedecek kadar iyi bir golcü.Ona haksızlık yapıldığını düşünüyorum.İyi oyuncu kendini belli eder Hasan Kabze gol atsa bile yetenekli olmadığını belli odiyordu
    kabzede yetenek olmasa Gs ve Milli Takıma kadar yükselemezdi diye düşünüyorum ama önemli olan bu yetenegi gösterebilmekti Kabze yetenegini ve potansiyelini maçlarda yansıtsaydı şuanda ilk 11 oynuyordu bence
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    tartısma çıkarmıyorum..benim yazdıklarımla seninkiler aynı anlam taşımıyor...siz necati nin daha iyi olduğunu düşünüyosunuz diye yazdım bunları...üstteki alıntılarıma bakarsan anlarsın...

neyse kim kaç paraya satılırsa satılsın...

dostum ne demek istedigimi anlatamadım sana..diyorumki kabze performansa bakılsa necatiden 5 kat para eder ama necatide isim oldugu için necati para ediyor...bu isimide zamanında banko oynadıgı için kazandı kabze banko oynamış olsa kabze isim kazanırdı yani senin dediginle aynı anlama geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Amma abarttınız şu Kabze'yi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar galati 90+2 de gol buldu şuanki skor Ts 1 - galati 2

böyle teknik direktörn böyle yönetimin.............

malesef elendi Ts ...yazıklar olsun yönetim yazıklar olsun ziya dogan

harcadıgın adamlar (marcelinho,musampa,stepanov,eller v.s v.s v.s.....) şuan takımda olsa sonuç böylemi olurdu acaba ????????????????????

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Amma abarttınız şu Kabze'yi
    dostum adam Türkiye de gelecegi olan bi oyuncuydu ama malesef tutunamadı Gs de... bi ara Milli Takıma kadar yükseldi hatta çok şık bi golü vardı sol ayakla

umarm gittigi anadolu klübünde yeniden kendini kanıtlayacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bugünde görüldüki transfere ihtiyaç yok..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben Hasan'ın bir tek Beşiktaş'a attıgı golü hatırlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi sizde iki dakkada adamı yeteneksiz yaptınız hıh !!

bence Hasan Kabze yetenekli bi futbolcu ama bu yeteneklerini GS de tam anlamıyla gösteremedi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya Giden gitti siz hala ne konusuyorsunuz baska gsforumları bile bu kadar uzatmıyor bekleyip görelim................Elbette bu takımda birileri gidicek yen ibir nesıl kuruluyor cünkü tıpkı esikden oldugu gibi iskelet kadro kurulcak uzatmaya gerek yok ayrıca necati ni yaptıgı harıketler varmıs neyse.........

galiba emre,okan,carrusca yolcuymuş ama sadece söylenti doğru olmayabilir

GÖnderİlecekler Lİstesİnde Aydininda Adi GeÇİyodu,dÜnde Stardakİ Lİge DoĞru N Da KonuŞuldu,bİr Duyumu Olan Varmi Acaba,eĞer DoĞruluk Payi Varsa Bu Haberİn Çok Yazik Olur Dİye DÜŞÜnÜyorum,gerÇİ Uzun Bİr Sakatlik DÖnemİ GeÇİrdİ Hala Takimla ÇaliŞmiyor Ama Çok İyİ Bİr Potansİyele Sahİp OlduĞunu Kİmse İnkar Edemez,elİmİzde Tutulmali Bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Vilnius,Litvanya

Aslinda Kasimpasa'nin bukadar yukselmesi ve iyi transfer yapmasi bence Tayyip Erdogan'dan kaynaklaniyor nitekim bilirsiniz ki Tayyip Erdogan eskiden Kasimpasa'da oynuyordu..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by esos07 View Post
    GÖnderİlecekler Lİstesİnde Aydininda Adi GeÇİyodu,dÜnde Stardakİ Lİge DoĞru N Da KonuŞuldu,bİr Duyumu Olan Varmi Acaba,eĞer DoĞruluk Payi Varsa Bu Haberİn Çok Yazik Olur Dİye DÜŞÜnÜyorum,gerÇİ Uzun Bİr Sakatlik DÖnemİ GeÇİrdİ Hala Takimla ÇaliŞmiyor Ama Çok İyİ Bİr Potansİyele Sahİp OlduĞunu Kİmse İnkar Edemez,elİmİzde Tutulmali Bence...

Esos kardes aydın giderse kiralık olarak gidecek..

[quote=erdemzorer10;788723]Esos kardes aydın giderse kiralık olarak gidecek..
    kiralık dahi gitmesin bence,şimdi hepiniz arda örneğini verceksiniz,haklısınızda belki ama gidipte kaybolanların yanında arda,uğur istisna kalıyor çok,cafercan gibi bir yetenek 3 senedir kirada,fbli semih gibi olacak,24-25 yaşına kadar genç yıldız cafercanın dönüşünümü bekleyeceğiz,madem kalli gençlere çok önem veren td olarak lanse edildi bu kadarını bekliyorum,haa örn. m. güvenin kiralanması mantıklıdır,bölgesinde çok adam var,oynama şansı yok ve hala ürkekçe oynuyo maçlarda ama aydın öyle deil,kendine özgüveni olan,yakaladığı şansı değerlendirebilecek olan biri,umarım kalır diyorum ben...

Nesil
    2007
    Yer
    Vilnius,Litvanya

transfer'den once teknik heyet'in istifasini gormek daha da iyi olurdu butun TURKIYE GURURU icin..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

[QUOTE=esos07;788748]
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Esos kardes aydın giderse kiralık olarak gidecek..
    kiralık dahi gitmesin bence,şimdi hepiniz arda örneğini verceksiniz,haklısınızda belki ama gidipte kaybolanların yanında arda,uğur istisna kalıyor çok,cafercan gibi bir yetenek 3 senedir kirada,fbli semih gibi olacak,24-25 yaşına kadar genç yıldız cafercanın dönüşünümü bekleyeceğiz,madem kalli gençlere çok önem veren td olarak lanse edildi bu kadarını bekliyorum,haa örn. m. güvenin kiralanması mantıklıdır,bölgesinde çok adam var,oynama şansı yok ve hala ürkekçe oynuyo maçlarda ama aydın öyle deil,kendine özgüveni olan,yakaladığı şansı değerlendirebilecek olan biri,umarım kalır diyorum ben...

güzel yorum katılıyorum sana

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aydin ve mehmet guven kiralik gidecek

valla aydın türkiyede topla birlikte bu kadar etkili hızlanabilen tek futbolcu.sakin ve basit oynuyor.çabuk sonuca gitmeyi seviyor.bu takımda rahatça 18e girebileceğini düşünüyorum.ayrıca m.güvenin kiralık emre ve carruscanın da gitmesi kesinleşti gibi.okan konusunda ise bir takım soru işaretleri duruyor.adnan polat desteğiyle takımda kalabilir.ama gönderilmesi çok iyi olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

aydın türkiyede topla birlikte bu kadar etkili hızlanabilen tek futbolcu.
    O yüzden kadroya bile giremiyor sanırım.

valla fb tuncayın yerini doldurmadıkça güzel işler çıkarabileceğini düşünm,yorum.ama bir yandan da ilhan-kazım-gökhan gönül ve olursa yasin gibi çok çok isabetli 4 transfe yaptı.fb hakkında kararsızım ama bunu ligler başlayınca görücez herhalde.

onun kadroya girememesi bu yeteneğininden birşey kaybetmesi anlamına gelmiyor güzel kardeşim.ayrıca aydının yaklaşık 6 aydır sakat olduğunu bilmiyorsun herhalde.saygılarımla.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bak şimdi güzel kardeşim Aydın bu takımda şans bulmuşşmudur zamnında evet senin dediğin gibi bir oyuncu olsa hangi teknik direktör kullanmaz onu.

Galatasaray altyapısı tamam iyide birazda şişirme yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

tuncayın yerini kimse dolduramaz ama diğer gençlerimizde ii

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by esos07 View Post
    cafercan gibi bir yetenek 3 senedir kirada,fbli semih gibi olacak,24-25 yaşına kadar genç yıldız cafercanın dönüşünümü bekleyeceğiz,
    cafercanın inanılmaz bir fizik eksikliği var tüm problemi o bunu çözmeden galatasarayda oynayamaz...hatta bu sene espri yapıyolardı istanbul b.b. olimpiyatta oynadığı maçlarda cafercanı aşırı rüzgar sebebiyle oynatamıyo diye yani anlayacağın cafercanın (87 doğumlu kendisi yani 20 yaşında) bence galatasaray macerası acı bitmiştir...

Bence Uğur Boral gerçek yerini buldu Shaktar maçında.Zico Uğur Boral'a sol açıkta şans versin.Uğur daha iyi oynayacaktır o mevkide.Topa çok iyi bir vuruş tekniği var.Sol açıktan forvetlerimizi güzel besler Uğur.

Stoper arayışında olan Beşiktaş'ın anlaşma sağlayamadığı Racing Santander'li defans oyuncusu Ruben Gonzalez Rocha, İspanya 2. liginde mücadele edecek olan Celta Vigo'ya transfer oldu.
    Kariyerine Real Madrid'in alt yapısında başlayan 25 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Santander'de 34 lig maçında görev almış ve 2 gol atmıştı.
    Castilla, Mönchengladbach ve Albacete takımlarının da formasını giyen İspanyol futbolcu, 1.87 metre boyunda ve 74 kilo.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Burası transfer haberleri deil mi yahu?
    Uğurun nasıl oynayacağı Kafe Futbolda tartışılmalı
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

G.Saray Yıldız'ı bitiriyor

Sivasspor'a Hasan Kabze+1 milyon euro önerildi.

Yıldız avı

G.Saray'da Kalli onay verir vermez Mehmet Yıldız bitecek Sivassporlu oyuncunun savaşçı yapısı Alman hocayı etkiledi.

G.Saray,Sivasspor'un milli oyuncusu Mehmet Yıldız'ın peşinde. Necati ve Hasan Kabze'yi gönderdikten sonra yerli golcü arayan G.Saray, Sivas'a resmi başvuruyu yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip Mehmet'e 2 milyon euro bonservis bedeli belirlerken, G.Saray, "Hasan Kabze ve 1 milyon euro verelim" teklifini sundu. Sivasspor ise transfere yeşil ışık yaktı.

İMZAYA ÇOK YAKIN
    Teknik direktör Kalli'nin kasetlerini izlediği Mehmet Yıldız'ı beğendiği belirtiliyor. Mehmet, güçlü fiziği, savaşçı yapısı, mesafe tanımaksızın attığı şutlarla tanınıyor. Servet'in transferiyle Sivaspor ile iyi ilişkiler içine giren G.Saray, Mehmet'e önümüzdeki hafta içinde imza attırabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    O geliyor

G.Saray, Feldkamp'ın istediği tek başına maç alabilecek, hava hakimiyeti süper, iki ayağını da çok iyi kullanan, bazuka gibi şutlar atan, savunmaları dağıtan golcüye çok yakında imza attıracak. Baptista veya Morientes, G.Saraylı olabilir

Gelişmeler olumlu
    Galatasaray taraftarının günlerdir büyük bir merakla beklediği forvet müjdesini önceki gün Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin verdi. Sezgin yaptığı açıklamada "Evet, uzun süredir çok büyük yıldızlarla görüşmelerimiz sürüyor. Morientes ve Baptista da bunların arasında yer alıyor. Böylesine büyük transferler hemen gerçekleşmiyor. Belli halkaları var. Aşama aşama mutlu sona yaklaşıyoruz. Şu an için gün veremem. Ama başkanımızın da söylediği gibi forvet transferimiz, Lincoln'ü bile gölgede bırakacak" dedi.

Her şey bitmedi

Sezgin, "Çok önemli yıldızlarla temastayız. Baptista ve Morientes de bunların arasında yer alıyor" dedi.

Necati Ateş ve Hasan Kabze'nin gönderilmesinin ardından gözler yönetime çevrilirken, taraftarları rahatlatacak açıklama Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'den geldi. Daha önce Baptista'nın yüksek maliyeti, Morientes'in de Valencia'dan ayrılmak istememesi nedeniyle Galatasaray'ın bu oyunculardan vazgeçtiği ileri sürülmesine karşın Sezgin, "Uzun süredir çok büyük yıldızlarla görüşüyoruz. Morientes ve Baptista da bunların arasında yer alıyor" açıklamasını yaptı.

YILDIZLARA SÜPER TEKLİF
    Büyük transferi gerçekleştirmenin zaman aldığını kaydeden Sezgin sözlerine şöyle devam etti: "Şu ana kadar çok önemli isimlerle görüştük ama isim ve tarih veremem. Transferin zincir halkaları var, bunlar tamamlanmadan konuşmak iyi sonuç vermiyor." Öte yandan Galatasaray'ın Baptista ve Morientes'e çok cazip önerilerde bulunduğu ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Taransfer dosyası

* SÖZLEŞMESi BiTENLER:
    Ergün Penbe, İnamoto, Tolga
    * GELENLER:
    Servet (Sivas), Barış,Serkan (Essen), Linderoth
    (Kopenhag), Bouzid (K'Slautern),
    Orkun (K.Erciyes), Lincoln (Schalke), Volkan
    (Antalyaspor)
    * GiDENLER:
    Mondragon (Köln), İliç
    (Salzburg), İnamoto (Frankfurt),
    Ergün, Tolga (Shakhtar),
    Fevzi (Antalya), Necati (Hamburg)
    * GÜNDEMDEKiLER:
    Nuno Gomes (Benfica), Lima (Botafogo),
    Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayseri), Salgado
    (Real Madrid), Valdez (Borussia Dortmund),
    Morientes (Valencia), McCartny
    (Blackburn), Jaaskelainen (Bolton), Postiga
    (Porto), Mehmet Yıldız (Sivas)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu uyarıyı sen değil yöneticiler yapmalı..Ayrıca Mert'in yorumu transfer ile de bağlantılı bence, Uğur'un sol kanatta oynayacak olması oraya transfer gerekmediğini gösterir.Mert'te bunu belirtmiş, neyse!

Bugün Fotomaç'ta Adriano haberi gördüm, gazeteler dönüp dolaşıyor ya Adriao ya Ronaldo haberi yapıyor, artık bu saatten sonra transfer yapılmaz...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Question

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bu uyarıyı sen değil yöneticiler yapmalı..Ayrıca Mert'in yorumu transfer ile de bağlantılı bence, Uğur'un sol kanatta oynayacak olması oraya transfer gerekmediğini gösterir.Mert'te bunu belirtmiş, neyse!

Bugün Fotomaç'ta Adriano haberi gördüm, gazeteler dönüp dolaşıyor ya Adriao ya Ronaldo haberi yapıyor, artık bu saatten sonra transfer yapılmaz...
    oraya transfer olmayacağı kesin değil mi sence?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Burası transfer haberleri deil mi yahu?
    Uğurun nasıl oynayacağı Kafe Futbolda tartışılmalı
    Burada uyarı mı yapıyorum ?
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence gerekmez, Uğur Boral var, Wederson var, Roberto Carlos var, Carlos bu yaşında bile o kanadı tek başına kaldırabilecek güçte bana göre, o yüzden yeterli

Bana uyarı gibi geldi
    (/s)

Mesaj Yetkileri