Trabzon'un iyi bir forvet alması lazım Ersen ve Umut yeterli olamıyormuş demek ki..
Trabzon'un iyi bir forvet alması lazım Ersen ve Umut yeterli olamıyormuş demek ki..
VaLLa cok iyi anLıyorum Berk i isyanında hakLı ..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Verilen emeğe yazık . Verilen paralara yazık.Bu Trabzon bu takıma eleniyorsa Türk futbolunun kötü gidişatı açıkça ortaya çıkıyor. TS taraftarlarına Allah'tan sabır diliyorum![]()
Berk haklı bence bu takıma da elenilir mi yahu![]()
Galatasaray'ın elendiği Tromsö gibi bu takımında adı sanı duyulmamış. N:ereye dogru gidiyoruz acaba ülkece. Beşiktaş'ında Sheriffe elenmeyeceğini kimse garanti edemez sanırım...
Yazık oldu.
Trabzon favori ciktigi her mactayeniliyor osasuna karsisina favori cikmamisdi berabere kalmisti hatta galibiyeti kacirmisti...........
Yazıklar olsun bu yönetime, teknik direktöre.Koca Trabzonspor'u ne hallere düşürdüler...
çok kötü oldu bu türkfutbolu gittikçe düşüyor yattara'yla teknik direktör birlikte gitsin artık bizde UEFA için 5-6 fıçı soğuk su içelim
yönetim ve zihniyet artık lütfen istifa !!!!!![]()
adı duyulmamış bir takıma nasıl elenir anlamadım...
resme bakarsak nuri beyler çok neşeliler acaba neden????
I'm back...
Sakin Olun. Her Ne Olursa Olsun KİMSE KİMSEYE HAKARET EDEMEZ.!
Benim konu ile ilgili yorumuma gelirsek Trabzonspor'dan bekliyordum doğrusu. Çünkü önceden de kıbrıs takımına elenmişti. Çok ruhsuz bir futbol sergiliyorlar. Bu futbolla işleri çok zor...
yaa inanmiyorum Turkiye dustukce dusuyor bu ne yaaa bu takim bizim sekerspor a esit inanamiyorum yaaa.....butun umutlar Fenerbahcemiz Galatasarayimiz ve Besiktasimizla bize gurur verin lutfen......ve son soz Trabzon yonetim istifaaa istifa edin cikin gidin artik bu kadar'da olmaz haa....![]()
Ya Trabzon bu takımı nasıl eleyemedi şaşırdım cidden.
Çok da üzüldüm![]()
Yazık oldu...
istifa etmezseniz adam değilsiniz..bu takıma ne katkınız oldu halilhodzic döneminde hoca step'i aldı.becerip onuda sattınız..l,.takımda yaptıgınız bir olumul hareket gösterin..ayrıca büyük bi protestoya hazırlanıyoruz..herkes hadiini bilecek..bırakın artık trabzon üzerinden siyasi oyunlar oynamayı...akrabanda seçimlerden tek parti çıktı..sen sevinmişsindir şimdi 4 senedir ödemediğin liman vergilerini 5 sene daha ödemeyecegin için...ama unutma trabzon sana mezar olacak..uzunsokak'ta çıkıp yürüyebiliyomusun yiyosa yürüde linç etsinler seni...şerefsizlik yapmayın ve .... gidin
Çok üzüldüm..Ruh başka birşey arkadaşlar,ruh çok önemlii..Ruhsuz oynarsan bu tür acı sonuçlara herzaman gebe olursun..Diğer takımlarımız inşallah daha ii yerlere gelir..Trabzon lige başlamadan ağır bir darbe aldı,hatalarını görmeleri dileğiyle..Yazık oldu çok yazık..![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Böyle yönetim,böyle teknik direktör olmaz.Hepsine yazıklaarrr olsun.Düşsünler Trabzon'un yakasından biran evvel!
şuanda bildiğim bütün küfürleri içimden söylüyorum yönetime Ziya'ya ve futbolculara...bunları yarın adam etmek lazım..
Hey gidi Trabzon hey.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ayıp yahu çıkıp futbol oynamayalım Avrupa'da artık bir takım insanların Türk futbolundan ellerini ayaklarını çekmeleri gerekiyor yeter artık bu millet bunu hak etmiyor.
ziya sen gümüşhanelisin he g.haneli çok var trabzonda hepsini rezil ediyorsun onlar adam gibi adamlar bazıları gibi Madam gibi adam değil...
Neyse Allah bir yerden üzerken bir yerden sevindiriyor iddaadan 90 ytl kazandım.![]()
Ciddi Ciddi oturup bu başarısızLıkLarın sebepLeri araştırıLmaLı.YıLLardır aynı şeyLer. HaLa ders aLamadık mı ya geçmişten.BöyLe kaçıncı sınıf biLe oLduğu beLLi oLmayan takıma eLenmek te ne demek oLuyor.
ne ekersen onu bicersin bu yabanci oyuncu dusmani hocayla trabzon ne uzar ne kisalir
2 Agustos kuruluş günümüz kurtuluş günümüz olsun haydi Trabzon PROTESTOYA
Çok yakın bir TrabzonLu arkadaşım söyLemişti.AiLesi de eski Trabzon yönetiminden.Bu Nuri geLdi ya biz bundan sonra bunun oLduğu dönem içersinde hayatta başarı feLan yakaLayamayız diyordu.Harbiden hakLıymış.Şimdi hak veriyorum kendisine.