1 ile 30 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Bence Moore'un yerine oynat Asamoah'ı.. Bianchi ile çok iyi anlaşırlar, hem Gyan Luke'den daha teknik bir oyuncu...
    Bence çok yanlış olur Asamoah orta açabilicek yerinde paslar verebilicek kadar zeki bi oyuncu değil İlhanın dediği gibi bence de Bianchiyle değişmeli oynaması gerek.Ama tabi kendisi bilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Thiago nun ilk baktığımda ilk dikkatimi çeken özelliği İlk Temas ı oldu 20 bu muthiş bişiy pas da 20 olunca dedim ki gerçekten süper ama sanırım 17 yaşında olduğu için bi orta saha oyuncusu için çok düşük bi zihinsel profili var.Tabi İlhan daha iyi bilir.Yedek olarak mı düşünüyosun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Omercip3208 View Post
    Thiago nun ilk baktığımda ilk dikkatimi çeken özelliği İlk Temas ı oldu 20 bu muthiş bişiy pas da 20 olunca dedim ki gerçekten süper ama sanırım 17 yaşında olduğu için bi orta saha oyuncusu için çok düşük bi zihinsel profili var.Tabi İlhan daha iyi bilir.Yedek olarak mı düşünüyosun ?
    Henüz 17 yaşında ve 3 yıl içinde mental açıdan inanılmaz gelişecek. Thiago'nun süper bir oyuncu olacağını bildiğim için aldım. Onu Yedekler takımımda oynatacağım, iyi bir takım kiralık teklif ederse oraya gider ve pişer. As takımda 3 yıl sonra oynamaya başlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Henüz 17 yaşında ve 3 yıl içinde mental açıdan inanılmaz gelişecek. Thiago'nun süper bir oyuncu olacağını bildiğim için aldım. Onu Yedekler takımımda oynatacağım, iyi bir takım kiralık teklif ederse oraya gider ve pişer. As takımda 3 yıl sonra oynamaya başlar.
    Katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    Hangi mevki için transfer düşünüyorsun(para harcayıp)? Birde Schmoller tam kral olmuştur şimdi 18-19 yaşındadır, onu kaçırma derim (:
    Schmoller süper bir oyuncu, önümüzdeki sezonlar genç ağıma katmak istediğim bir adam.

Şu anda her mevkide direkt ilk 11 oynayabilecek 2 en az iki adam var. Bazı mevkiler için üç tane bile var 25 kişilik bir kadro kurdum ve süper oldu. Paylaşırım gerektiği zaman

Bence çok yanlış olur Asamoah orta açabilicek yerinde paslar verebilicek kadar zeki bi oyuncu değil İlhanın dediği gibi bence de Bianchiyle değişmeli oynaması gerek.Ama tabi kendisi bilir.
    Bende pivotun yanında oynayan adamın iyi top sürebilmesi, iyi pas alabilmesi, hızlı olması lazım. İlla da orta açabilmesi gerekmez. Ama Asamoah pivot için daha ideal.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Moore'un Gyan'dan daha akıllı oynayabileceğini sanmıyorum, ne de olsa Gyan aynı zamanda bir sağ kanat oyuncusu...

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Moore'un Gyan'dan daha akıllı oynayabileceğini sanmıyorum, ne de olsa Gyan aynı zamanda bir sağ kanat oyuncusu...
    Gyanda zenci aklı var. Şaka bi yana değeri 20 milyon euro olan bir adam çokta iyi bir form yakalamışken bence kesilmemesi lazım Moore da Gyan da mentalite olarak benzer oyuncular ikisi de kaleyi düşünüyo ama Moore o kadar formdayken kesilmesi bana yanlış geliyor o kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Gyanda zenci aklı var. Şaka bi yana değeri 20 milyon euro olan bir adam çokta iyi bir form yakalamışken bence kesilmemesi lazım Moore da Gyan da mentalite olarak benzer oyuncular ikisi de kaleyi düşünüyo ama Moore o kadar formdayken kesilmesi bana yanlış geliyor o kadar.
    Moore da zenci

Mesaj Yetkileri