Carling Cup 4th Round

Şok Şok Şok
Medya İnanamadı,Bu sezon müthiş performans gösteren Portsmouth gitti 2.Lig ten Birmingham a kendi sahasında Carling Cup ta yenildi ve böylece elenmiş oldu.

Maçtan Sonra konuşan Ömerçip ''2 pivotumdan yoksundum Arizmendi de her maç iyi oynayacak diye birşey yok , maç aslında rölanti de gidiyordu fakat beklenmedik kırmıza kart bizi taktiksel değişikliğe itti ve 4-4-1 e döndük bu dk dan önce hiç pozisyonu olmayan Birmigham saldırmaya başladı ve tek önemli ataklarında golü buldu.Yapıcak birşey yok hedef ligte iyi bir konum.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by miharbi View Post
Man Utd de geçersen şampiyonluk için çok iyi bir şans yakalarsın hemde sakatlıklar ile boğuşuyorken.
Ne yalan söyliyim bu sene hedefim ilk 8 di ama gerçekten çok iyi gidiyoruz ligte bende artık iyice düşünmeye başladım ilk 3 ü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barclays Premier League

______12.Hafta______

Man Utd-Portsmouth

Ve Herkesin merakla beklediği büyük maç geldi çattı.Portsmouth kanadına baktığımızda pivotların ikiside sakatlıktan kurtuldu ama kondisyonları ve zihinselleri maça hazır mı işte bunu kimse bilmiyor , Man Utd ise Ligte 6. ve daha üstlere çıkmak için kendi evinde puan kaybına tahammülü yok gibi görünüyor.Bakalım Ne olcak?

Arkadaslar biliyosunuz bu maç öncesi yorumları maç oynanmadan yapıyorum ve de bu maçı bende merakla bekliyorum yorumlarını alabilirmiyim ?