1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Unutulmaz Goller

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Alex'in Samsun'a attığı gol,Kleberson'un FB'ye attığı gol,Tuncay'ın BJK'ye attığı gol,Anelka'nın BJK'ye attığı gol,Nobre'nin GS'ye attığı gol,İlyas'ın FB'ye attığı gol,Ribery'nin FB'ye attığı gol,Alex'in Diyarbakır'a attığı gol,Hooijdonk'un frikikleri daha var ama aklımda yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

haginin monoca attığı gol hatta spikerin söylediklerini ezbere biliyorum:
    "şu vuruşa bakın şu atışa bakın enfesbu enfes başka nediyebiliriz galatasaraylı taraftarlar önce süper mario jardel diyordu şimdi I love you hagi..."
    işte aklımda kalanı bukadar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Quote Originally Posted by b@tu
    Alex'in Samsun'a attığı gol,Kleberson'un FB'ye attığı gol,Tuncay'ın BJK'ye attığı gol,Anelka'nın BJK'ye attığı gol,Nobre'nin GS'ye attığı gol,İlyas'ın FB'ye attığı gol,Ribery'nin FB'ye attığı gol,Alex'in Diyarbakır'a attığı gol,Hooijdonk'un frikikleri daha var ama aklımda yok.
    Batu sen kaç yaşındasın ya hep yakın tarih vermişsin.valla ben maradona'nın ingiltere ve hagi'nin manaco ve tabiki oktay derelioglu'NUN belçikaya attıgı gol ben o maçı tv izliyordum valla agzım ve bir başka yerim açık izlemiştim

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Quote Originally Posted by mustang
    Batu sen kaç yaşındasın ya hep yakın tarih vermişsin.valla ben maradona'nın ingiltere ve hagi'nin manaco ve tabiki oktay derelioglu'NUN belçikaya attıgı gol ben o maçı tv izliyordum valla agzım ve bir başka yerim açık izlemiştim
    14 yaşındayım eski golleri sölemedim çünkü Rocco abi ve üstümde yazan üyeler o golleri söledi zaten illa da eski istiyosan;
    Ortega'nın GS'ye attığı gol,Ümit Davala'nın milli takımdayken attığı ve direğe çarparak giren gol,Bülent Korkmaz'ın ligde santra noktasından attığı gol,Revivo'nun frikikleri,Maradona'nın orta sahadan çalım atarak geldiği ve attığı goller,Hagi'nin Monaco'ya golü ve diğer uzaktan golleri...

Mesaj Yetkileri