Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Uçuk Transfer Ücretleri

aslında bu uçuk ücretler biz kullanıcılara gelince artıyor. diğer takımlar kendi aralarında transfer yapınca oyuncular normal ücretlere transfer oluyor. mesela ben portolu andersona teklif yaparken, pazarlıkla fiyatı 70 milyon $ ' a çıktı fiyatı en sonunda vazgeçtim. ama real madrid 24 milyon $ a aldı. çok saçma bu olay bence. avrupada özellikle normal fiyata transfer etmek çok zor.

bu kadar parayı nerden buldun ? okadar zengin oldunmu?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sanırım 2015- 2016 yılındasın ozamanda beşiktaşta o para nerde? hersene şampiyonlar ligi kupasını alsan yine o kadar para birikmez ki?? modifier kokusu alıtorum sankimm

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crazysebo View Post
    Evet gerçekten ucuk ucretler istiyorlar ben " Cristiano Ronaldoyu 24 yasıina gelince 35 milyon $ a aldim Galatasaray'a.27 pesin bide sonraki satistan yuzde ile.

Dün gece Cristiano Ronaldo'yu Chelsea'ye 2009 yılında tam 102 milyon pounda alarak bu oyunu oynadığım süre boyuncaki en yüksek bonservis bedelini ödedim. Fiyatlar gerçekten uçuk..
    7

Quote Originally Posted by bos View Post
    bu kadar parayı nerden buldun ? okadar zengin oldunmu?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sanırım 2015- 2016 yılındasın ozamanda beşiktaşta o para nerde? hersene şampiyonlar ligi kupasını alsan yine o kadar para birikmez ki?? modifier kokusu alıtorum sankimm
    Hayir arkadasim. Kesinlikle hile yok. Avrupa da basariliyim ama sadece bi kez Cl yi alabildim. Akinfeevi transfer ettim. Daha sonra onu 61 milyon euro ya Manchester a sattim. Ogunden sonra surekli para geldi. Heralde para parayi cekio) Avrupa da her sene en azindan gruptan ciktim. Stat Kapasitem 56.000 oldu. 2013 e kadar pek para harcamadim. o yildan sonra yildiz aliyim dedim. 160 milyon euro butcem vardi. Ben 2 sini de yari pesin yari taksitle kadroma kattim.

Quote Originally Posted by joelrifkin View Post
    Hayir arkadasim. Kesinlikle hile yok. Avrupa da basariliyim ama sadece bi kez Cl yi alabildim. Akinfeevi transfer ettim. Daha sonra onu 61 milyon euro ya Manchester a sattim. Ogunden sonra surekli para geldi. Heralde para parayi cekio) Avrupa da her sene en azindan gruptan ciktim. Stat Kapasitem 56.000 oldu. 2013 e kadar pek para harcamadim. o yildan sonra yildiz aliyim dedim. 160 milyon euro butcem vardi. Ben 2 sini de yari pesin yari taksitle kadroma kattim.
    o halde tebrikler dostum. bende cristiana ronaldoyu aldım ama sözleşmesi bitiyodu ve üzgündü.manchesterin tekliflerini kabul etmiyodu. arkadaş yeni heyecan arıyomuş ben de gel dedim o da hemen kabul etti zaten zaten şl şampiyonu da olmuştum, karizma sorunum yoktu yani messi ye de çok teklif yaptım ama barça vermiyo o kadar para teklif ettim yine de vermedi bende vazgeçtim.

Quote Originally Posted by bos View Post
    o halde tebrikler dostum. bende cristiana ronaldoyu aldım ama sözleşmesi bitiyodu ve üzgündü.manchesterin tekliflerini kabul etmiyodu. arkadaş yeni heyecan arıyomuş ben de gel dedim o da hemen kabul etti zaten zaten şl şampiyonu da olmuştum, karizma sorunum yoktu yani messi ye de çok teklif yaptım ama barça vermiyo o kadar para teklif ettim yine de vermedi bende vazgeçtim.
    Bende Messi yi almak icin 3 yil ugrastim heralde.Bana kulubu veriodu 130 milyonu verdigimde ama Messi ne kadar para verirsem veriyim gelmiodu. FM hayatimda almak icin en cok zorlandigim oyuncu messiydi

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

gökhan ünalı 19-25 arası bişeye
    m.topuzu 4-5 arası bişeye aldım

Quote Originally Posted by joelrifkin View Post
    Bende Messi yi almak icin 3 yil ugrastim heralde.Bana kulubu veriodu 130 milyonu verdigimde ama Messi ne kadar para verirsem veriyim gelmiodu. FM hayatimda almak icin en cok zorlandigim oyuncu messiydi
    bide kompany'i alamadım bir türlü bi kere yakaladım sözleşme sonunu verebileceğim en yüksek parayı verdim olmadı. şimdi chelse vermiyo herifi alsın turşusunu kursun vanden borre yeter bana

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

M.Topuz ve G.Ünal'da kazik yemissin Mehmeti 3,5 milyon € ya Gökhan'ida 6 milyon € ya alabilirsin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    M.Topuz ve G.Ünal'da kazik yemissin Mehmeti 3,5 milyon € ya Gökhan'ida 6 milyon € ya alabilirsin
    neredeyse birebir fiyatlara ben de aldım. özellikle g.ünaldan fena kazık yemiş arkadaş..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

messiyi kaça aldığın resimden anlaşılmıyor ama diğer ikisine toplam 293 ML $ vermişsin aynı anda ve her ikiside milana transfer olduğu sezonda beşiktaşa transfer olmuş. bu neredeyse imkansız bence. o kadar paran olsa dahi bu kadar iyi oyuncular 10 küsür senedir 1 CL şampiyonluğu olan takıma, milana transfer olup hiç oynamadan gelmezler gibi geliyo bana. eğer bunların hepsi olduysada demek ki oyun 10. yıldan sonra sapıtıyor.

hakikatten fazla uçuk bende en pahalı pirlo ve puyol
    Pirlo : 300 Milyon $
    Puyol :194 Milyon $
    ronaldinho da 3. ama hatırlamıyom
    size oyuncu öneriyim adrano ve henry adriano sağda henry solda oynatım ikisi bende toplam 100 gol attım

Quote Originally Posted by mickeyknox View Post
    neredeyse birebir fiyatlara ben de aldım. özellikle g.ünaldan fena kazık yemiş arkadaş..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

messiyi kaça aldığın resimden anlaşılmıyor ama diğer ikisine toplam 293 ML $ vermişsin aynı anda ve her ikiside milana transfer olduğu sezonda beşiktaşa transfer olmuş. bu neredeyse imkansız bence. o kadar paran olsa dahi bu kadar iyi oyuncular 10 küsür senedir 1 CL şampiyonluğu olan takıma, milana transfer olup hiç oynamadan gelmezler gibi geliyo bana. eğer bunların hepsi olduysada demek ki oyun 10. yıldan sonra sapıtıyor.
    messi profilinde 131milyon euro yazio. ordan anlayabilirdin. Onlari transfer etmeden once 235 milyon eurom vardi. 31 agustosta ronaldoyu aldim.Yarisi pesin yarisi taksitle, 1 ocak ta da rooney i aldim. Ayni sekilde yari pesin yari taksit. Onlar milana ayni anda transfer oldu. Ben onlari milana transfer olduklari yil almadim.3 yil sonra aldim onlari.Yani onlar milan da 3 sezon oynadi. SS leri tam goremedin galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

alamıoruz cok pahalı bencede bıraz ındırım yapsalar bencede henry 70 usd gozukuyo adamlar 3 alıyolar ve santa cruz 11 mılyon dolar gozukuyor blackborn inş dogru yazmısımdır 3.5 paund'da aldı

yıldız almak imkansız kadar bişey fm de fiyatlar cok pahalı

ya o birşey mi ben man. un. dan c.ronaldo'yu transfer etmek istedim.
    adamlara teklif yaptıkça fiyatı arttırdılar. inat edip aldım.valencia'ya tam 205 milyon euro'ya. yalnız o sezon başka transfer yapamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    football manageri olduğum

ben 19 yasindaki kalecimi(subatta 6,5 milyona almistim ve temmuzda sattim) 52 milyon lira arti satisindan da yuzde 35 diye Ajax a sattim birde 48 milyon YTL arti satiisndan yuzde 30 a santroforumu bordoya sattim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

iyi de 25M$ a henry alsanız hiç anlamı kalmaz benim 5-6 senede butce buyuk kluplerde 100M$ ı geçiyo o zman ben takımı muthis yıldızlarla doldururum.boyle daha iyi

Nesil
    2006
    Yer

doldur o zaman kolaysa ama yillar gectikce yildizlari ucuza almak zorlasiyor.bir de butceler buyuyor karar senin!ben altyapidan gelen oyuncularla sampiyonluklar kazanmak istiyorum ama FM2007 de hala bunu basaramadim gerci yolun basinda sayilirim.

ücretler gerçekden uçuk inş düzeltirler fm08 de

Nesil
    2006
    Yer

ucretler ucuk falan degil bence iyi, yildiz bir oyuncun varsa adamlar istiyorsa taksitle borcla aliyorlar istebunun neresi yanlis?baska turlu kalkinamayiz be

Cool

Ben de david Villa yı önce 45 m$ aldım sonrada 57 m$ sattım real Madrid e nasıl ama

Quote Originally Posted by simbat26 View Post
    ucretler ucuk falan degil bence iyi, yildiz bir oyuncun varsa adamlar istiyorsa taksitle borcla aliyorlar istebunun neresi yanlis?baska turlu kalkinamayiz be
    gerçeğe göre uçuk. örnek henry 24 m avro ya gitti oyunda henry nin kramponunu vermezler o paraya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uçuk transferler istiyorsanız.İmzama tıklayın takip edinnn.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende fernando toresi chelsea hep 113 m ytl ye alıyo bence kazık ve saçma

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri