-
28.Temmuz.2006, 06:58
Her şut auta gidiyo ... şu radar olayı geldiğinden beri hangi cm/fmyi oynadıysam forvetler yerden şut vuramıyo kaleciyi çalımlayıp auta vuruyolar deli ediyolar.. bu oyuncuların finishingleri de 18-19 üstelik... Maçların gerçekçi skorlarla bitmesini istiyorlarsa en kalite forvetleri spastik gibi oynatcaklarına daha az pozisyona girilmesini sağlasınlar maçlarda.. hangi maçta bu kadar gol pozisyonu oluyo
karşıdaki takım kim olursa olsun yenik durumdaysa son dakikalarda atağa geçiyolar .. gerçekçiliğin artması için bence oyuncu gücünün oyuna etkisi arttırılmalı.. 90 dakka boyunca karşı takımın taktik deiştirmesi hariç aynı gitmeli.. oyunu yapan arkadaşlar saolsun bilgisayar son dakkalarda yenikken hep atak yapacak şekilde ayarlamış 2-0lık maçta 87 89 da gol yiyip 2-2 bitti maç demin.
Deplasmanda en dandik takımlar bile inanılmaz güçlü oynuyo.. sahanın bir etisi var tabi ama bu kadar da abartı olmamalı.. yeni oyuna başladım 16 maçta deplasmanda 1 galibiyetim var sadece evimde herkesi yeniyorum
Oyuncular topu aldıktan sora duraksayabiliyo. oyuncunun önü bomboş pas geliyor oyuncu topu alınca durup bekliyor 1 saniye kadar bir süre o sürede arkasındaki defans yetişip topu alıyor
Oyuncular topu alınca ayrıca şöle 1 metre ileri bırakıyo daha sora topu sürmeye başlıyoalr ama bu hareketi yanında oyuncu varken yapınca o oyuncu alıveriyo bu topu deli ediyo yine
freekicklerin hepsi kaleyi buluyo maşallah .. bi kere barajdan döndüğünü görmedim anca baraja çarpıp kaleciyi yanıltıyo gol oluyolar..
kaleci rakip futbolcuyla kalenin arasında duracağına alakasız yerlere hamle yapabiliyolar.. kaleci ön direkte arka direkte futbolcu boşta kalınca hemen kalenin o bölgesini kapayacağına futbolcunun üstüne üstüne gidiyo kalenin boş yerine atıveriyo golü adam.. yapay zeka çok düşük olmuş kalecilerin.
Mesaj Yetkileri