sorma serkan yaz okulu kurbanıyım bende edirnedeyim ağustosun 23üne kadar arada istanbula geliyorum 2-3 günlüğünesiz napıyosunuz bakalım değişen bişeyler varmı buralarda
![]()
sorma serkan yaz okulu kurbanıyım bende edirnedeyim ağustosun 23üne kadar arada istanbula geliyorum 2-3 günlüğünesiz napıyosunuz bakalım değişen bişeyler varmı buralarda
![]()
Görkem nerelerdesin yaa zaten buluşmaya falanda gelmedin ki bence %100 haklısın çünkü öyle bir sebebim olsa bende gelmezdim.![]()
serhat gelemedim çok üzüldüm ama kız arkadaşımın doğumgünüydü o gün mecbur kaldım yani çokta güzel geçmiş okudum sayfasınısen napıyosun bakalım araştırmalar nası gidiyo iyi izleseydin bugünkü ts maçını
![]()
sizin buluşma daha güzel geçicekti ondan çağırmadıkiyidi doğumgünü sade bi şekilde kutladık siz naptınız pes çevirmişiniz 10 attım muhabbetleri dönüyodu bi ara
İyi geceler, nasılsınız?
Bu arada PES'te rakip tanımam söyleyeyim![]()
(/s)
İyi geceler herkese ben geldim!!!
Ve gidiyorum...
Oğuz nereye!
Otursaydın..![]()
(/s)
Bende onu soruyorum işte, ne olmuş![]()
(/s)
Bugün erken kalktım (9'da) ve biraz yorgunum inşallah yarına..İyi geceler herkese.
Peki Oğuz, iyi geceler..Görüşürüz.
(/s)
nekopum ve diğer arkadaşlar herkese iyi geceler dileyerekten ayrılmak zorunda bulunuyorum yarın yine edirneye hareket var benim maalesefesen kalın kendinize iyi bakın
![]()
İyi geceler![]()
(/s)
Yahu Görkem tam geldin Hoşgeldin diyecektim ama hemen gidiyorsunHadi İyi Geceler Özletme Kendini...
![]()
slm millet naber yaaa
İyidir Mahmut abi, senden![]()
(/s)
idare eder..virüslerle uğraşıyorum..antivirüs ü %99 a firewall ı % 98 e çıkardım ama kotayı aştığım için spyware için bir program indiremedim..her yerden reklamlar fırlıyo![]()
Benden de reklamlar fırlıyorduAma format attırınca azaldı.D:
(/s)
tamam aldım..msn e gel
selam millet nasılsınız bu gün?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
s.aleykum gunaydın herkeze
İyi sizleri sormalı?Originally Posted by tosunpasa
Aleykum Selam.Originally Posted by SaMaNYoLu
hepinize tünaydın arkadaşlar.
merhabalar hepinizebabam günde 10-12 saat oynuyom diye kızdı 2 saat oynucan dedi ama ben yine o kadar oynucam
![]()
Sen buralara takılırmıydın forcimbom ayrıca babanın sözündende çıkma bence.
niye çıkmıyım ki günd 2 saat oynamak benim ölümüm demek ben ayrılamam pc mden canım pc im benimmmmm![]()