Vee zorlu rakiplerden biri gelmiş çatmıştıı..Bayernin kendi evinde yapacağı maç gerçekten zorluydu..Taraftar galibiyet bekliyordu.vee rakip stuttgart dı..

FC Bayern-Stuttgart

Maçın yıldızı yine cisse
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve bu maçtan artık herkes galibiyet bekiyordu..Düşme potası için uygun olan offenbach bayerni ağırlıyordu..

Offenbach-FC Bayern

Maçın yıldızı bu sefer Claudio Lopez di..Defansı mahvedip 4 gol atmayı başarmıştı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee zorlu rakip bu sefer ligde karşımıza çıkmıştı..Bayern Werder Bremeni ağarlayacaktı..Maç öncesinde konuşmalar Werder bremen teknik direktörünün takımına çok güvendiğini ve takımnın kimseden korkmadığı şeklindeydi..Mustafa Caner Sezer bu konuşmalar karşısında sessiz kaldı..

FC Bayern-Werder Bremen

Maalesef bayern istediğini yapamadı ve 1 puana razı oldu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve UEFA CUP da kuralar çekilmişti ilk 16 da yer alan bayern CSKA(Sofia) ile karşılaşacaktı..

CSKA(Sofia)-FC Bayern

Bayern Sofiada istediğini yapıyor ve kazanıyordu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee büyük derbi geliyor çatıyordu..

Schalke-FC Bayern

O müthiş maç bitmiş ve herkes sevinç içerisindedir..Bir muabir Mustafa Caner Sezeri yakalar ve şu ropörtajı yapar;

Muhabir:Takımınız bu gün gerçekten harika oynadı..2-0 dan 3-2 lik bir duruma oyuncularınız getirdi..Oyuncularınızın bu akşamki futbolunu nasıl buluyorsunuz?
Ben:Gerçekten hepsine çok teşekkür ediyorum özellikle cisse geldiğinden beri takım adına müthiş şeyler yaptı..Ne kadar iyi transferler yaptığımızı kanıtladık..
Muhabir:Peki podolski de hiç oynamadığı bir yerde AMC de oynadı ve birde gol attı bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ben:Podolskinin uzun şutları harika olduğu için bu maçta rda oynamasını istedim..Claudio Lopez kafa toplarında pek iyi olamdığı için toplar hep podolskiye geliyor ve podolski de bu pozisyonları gole çeviriyor.
Muhabir:Peki çok teşekkür ederim iyi günler
Ben:İyi günler...