eveeet söz sırası bende... maça giden bir insan olarak uzun uzun yorumlarda bulunacağım. ama birazdankafamda toplamam lazım ne yazacağımı çünkü.
evet... geldi aklıma bişeyler karalayayım. arkadaşlar bi kere şunu sölemek istiyorum. ben maçın sadece ilk yarısından zevk aldım. ikinci yarısı çok berbat geçti. ama oyuncuları teker teker gözlemledim. ve aldığım sonuç : "Ayhan'ın bu takımda durması gereksiz!"
Lincoln'ü en son yorumlayacam.
Orkun : Pek pozisyon olmdı kalemizde. Olan pozisyonlarda fazla tehlikeli olmadı o yüzden terlemedi bile Orkun. Fakat antrenma izlediğim ve gördüğüm kadarıyla refleksleri gayet iyiydi.
Servet : Bu sene hava toplarında hiç bir sıkıntımız olmayacak. Her kornerde her serbest vuruşta Servet ceza sahası içindeydi. Ayrıca eski hantallığını atmış üzerinden. Artık süratli de... Kademeye çok iyi giriyor. Adam markajı süper. Tomas'ı kesecekmiş gibi görünüyor.
Volkan Yaman : Çok iyi bi sol bek. Bizimkiler iyi transfer yapmışlar. Onun da kademeye girişi ve markajı çok iyi. Ayrıca istedim mi çok süratlenebiliyor. Ama fazla dayanıklı değil. Biraz daha çalışması lazım. ACemi olduğunu belli oluyor yani.Ama zamanla daha iyi olur.
Linderoth : Sahada adım atmadık yer bırakmadı. Tam bir defansif orta saha oyuncusu. Ayrıca yine antrenmanlarda gördüğüm kadarıyla uzaktan çok iyi vurabilen bir futbolcu. Hem isabetli hem sert vuruyor. Attığı paslarda hep isabetli. Yeride bir transfer daha kısaca.
Serkan : Sağ açıkta görev yaptı. Arada Özgürcan'a yardım için forvete kaydı. Bitiriciliği o kadar iyi değil. Fakat sürati tekniği harikulae. Bitiriciliği üstünde biraz çalışırsa geleceğin en iyi sağ açık veya forveti olur. Bi ara sağda Ribery gidiyo sandım süratinden...
Barış : Sağ ek oynadı. Pek bi varlık gösteremedi. Beğenmedim açıkçası. Kısacası bu alana bi takviye lazım.
Veeeee geleim Lincoln'e!!!!!
!!!Cassio de Souza Soares!!! LINCOLN :
Arkadaşlar! Bazı fenerli arkadaşlar bozulabilir hatta bazıları dalga mı geçiyosun diyip gülebiirler. Saygı duyarım. Fakat gördüğüm bişey varsa (taraflı yorum yapmıyorum) Lincoln'ün Alex'ten daha iyi olduğdur. Çnükü aradaki farkı hemen şöyle özetleyeceğim : Alex daha çok topun kendisine gelmesini bekleyen topa koşmayan pres yapmayan bir futbolcudur. Fakat Lincoln öyle değil. Alex'in tekniği vs. Lincoln'de var. Ayrıca topa koşuyor topu beklemiyor pres yapıyor. Karşı tarafı rahatsız ediyor. O yüzden bence Lincoln daha iyi! Ama tabii sizin fikirlerinizi bilemem.
Ayrıca Lincol hakkında şunu da söylemek istiyorum. Lincoln'ün penaltı kaçırmasının nedeni baskı altıda olmasıdır. Çünkü penaltı olduğunda topu Özgürcan aldı o atacaktır. Fakat taraftar Lincoooolln Lincooolln diye bağırmaa başladı ve Lincoln'e attırdılar. O da baskı altında kaldı tabi. O yüzden kaçırdı penaltıyı.
Takımın eksikleri :
Eksikler var mı? Tabii ki de var. Öncelik ayhan'ın gönderilesidir bence. Orhan ve Cihan'ın yanına Ayhan da eklenmelidir. Bu kadar kötü bi futbol oynanmaz yaaa...
Ayrıca takıma iyi bir sağ bek ve iyi bir santrafor lazım. Ümit KAran'ın yanına hava toplarında iyi yırtıcı bitiriciliği yüksek. Top gldim mi vurdum mu oturtacak bir santrafor lazım. Bunları hallettik mi yeni sezona bomba gibi girebiliriz. Aslında kale de pek güven vermiyor ama... Defans sağlam
İşte maçtaki incelemem bu şekilde. Umarım biraz da olsa yorumlarım yüreğinize su serpmiştir...
Saygılar...