Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: McLaren suçlu ama ceza yok

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Ben de dedim şu konuya bi bakayım Del piero ilk defa interle ilgili bişe yazmamış diye, yine yapmış yapacağını.
    Juventus-Fiat-Ferrari kardeş kuruluşlardır.Sahipleride aynıdır.

Schumacher'in Juventus antremanlarına çıkmışlığı vardır.inter'in Juventus'a yaptığını,McLAren Ferrari'ye yapmış.Suçlu ama ceza yok deyince ister istemez akla gelen ilk isim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by ayseeg View Post
    kullanılmadığı açıklandı
    Kullanmadığı açıklanmadı. Kullandığına dair kanıt bulunamadı yoksa casusluk yaptığı sabit.

Yada bulundu ama hasır altı edildi. Ferrari'de bundan büyük bir çıkar sağlamadan buna göz yummaz.

Tekrar söylüyorum sezonun bundan sonra kalanına dikkat.

Del Piero_10 Misafir

Ferrari göz yummuyorki.

Ferrari karara tepki gösterdi

Markalar ve sürücüler sıralamasında Mclaren'in hemen gerisinden gelen Ferrari adına yapılan açıklamada, kararın bu tür davranışları meşrulaştırdığı ve çok ciddi bir emsal oluşturduğu vurgulandı ve ''sporun güvenilirliğine ciddi hasar vereceği'' uyarısında bulunuldu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ferrari karara tepki gösterdi

Markalar ve sürücüler sıralamasında Mclaren'in hemen gerisinden gelen Ferrari adına yapılan açıklamada, kararın bu tür davranışları meşrulaştırdığı ve çok ciddi bir emsal oluşturduğu vurgulandı ve ''sporun güvenilirliğine ciddi hasar vereceği'' uyarısında bulunuldu
    Böyle birşeyi yapmak zorunda oldukları içinde yapıyor olabilirler. Bence bir çıkarı olmasa kendisi F!'den çekilme kararı dahi alır. Gerçi daha erken ama ben işin böyle olduguna inanıyorum. Kanıt olsa bile Ferrari'nin bilgisi dahilinde yok edildi. Kaldı ki çok fazla paraların döndüğü bir spor oldugu için kimse böyle başa güreşen ve zengin takımları kaybetmek istemez. Ortada sabit bir suç olsada.

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Bence McLaren %100 suçlu. Sen rakibinin arabasının nasıl olduğunu bilirsen işin %50'sini halletmişsindir zaten. Geri kalan %50'de McLaren'nin arabası ve Pilotları(Alonso'ya gıcık oluyorum bu arada). Ama bence bu sene Micheal Schumacher olsaydı Ferrari işi götürürdü. Son iki senesinde çok şanssızdı. Kazalar, arabanın kötülüğü vs. Şunuda söyleyeyim Forza Ferrari!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    Bence McLaren %100 suçlu. Sen rakibinin arabasının nasıl olduğunu bilirsen işin %50'sini halletmişsindir zaten. Geri kalan %50'de McLaren'nin arabası ve Pilotları(Alonso'ya gıcık oluyorum bu arada). Ama bence bu sene Micheal Schumacher olsaydı Ferrari işi götürürdü. Son iki senesinde çok şanssızdı. Kazalar, arabanın kötülüğü vs. Şunuda söyleyeyim Forza Ferrari!!!

sana katılıyorum..adam araba çalıyo evinin önüne koyuyo polisler geliyo ve adamı evinde yakalıyo ve adam daha kullanmadım diyo ve suçsuz bulunuyo..bunun gibi bişe çok saçma

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    O nasıl oluyor???
    Ferrari`nin içindeki adamı McLaren koymadıki. O adam ezelden beri orada çalışıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir çalışanın böyle birşey yapıyor olması Ferrari'yi mi suçlu yapar ilginç bir yaklaşım...

Del Piero_10 Misafir

Ferrari olayı poker oynarken rakibinin senin elini bilmesine benzetmiş.

Daha doğru bir benzetme yapılamazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benim mantığım hala almıyor bu olayı.. Şu ana kadar alınan sonuçların yani Ferrari açısından kötü olan sonuçların bir çoğu Ferrari'nin daha yavaş ve daha az dayanıklı olmasından kaynaklanıyordu bence.. Belki de çok sıkı bir McLaren fan olduğum içindir.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

. Belki de çok sıkı bir McLaren fan olduğum içindir.. (:
    Kesinlikle... (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aklandığına göre sorun yoktur.

Ferarri'nin de itirazı formalite icabı.

McLaren bu sene daha dayanıklı daha sağlam daha hızlı.Ne olursa olsun sene sonunda McLaren Mercedes ve Hamliton umarım şampiyon olacaklar...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri