1 ile 30 arası toplam 230 sonuç

Konu: Football Manager 2008 - Yorumlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    nevşehir

heycanla bekliyoruz inşallah yine oyun yeni alındıktan sonra bilgisayar ayarlarımızı tamamen değiştirmeyiz hadi hayırlısı

Bencede harika bir oyun olacak.Mac primi ozelligi ve saha boyutunu ayarlayabilme ozelligi dikkatimi cekti.Anlasilan yine bizi bilgisayarin basinda sabahlatacak bir oyun geliyor.Sabirsizlikla bekliyoruz

Default Daha iyi oLabiLirdi

Bence o kadarda süper bişey çıkmayacak karşımıza.2-3 basit eklemeyle temasını değiştirip aynı oyunu tekrar çıkaracaklar karşımıza.(Özellikleri okuduğum kadarıyLa)
    Herkesin istediği o kadar çok özellik vardıki.Neredeyse bunların hiç birinin olması beni üzdü.Mesela en önemli isteklerden biriside YöneticiLerle konuşma ve onlara istediğimiz futbolcuyu sunmak.Antrenman izlemek.Daha neler neler.
    Bence 2-3 ay sonra bu oyunda sıkacak diğer seriler gibi.
    Tüm bunLar benim görüşlerim.Katılan ve katılmayanlara saygılıyım...
    Ama SI fazla uğraşmadı bence...
    TeşekküRler...

4. Default

beni rahatsız eden taktik alanı.inşallah eskisi gibi olur küçük adamlı.bazı screenshotlarda kocaman gözüküyor diğer salak üyük taktik olayı olursa ben 07 devam ederim

ben de dün www.footballmanager.com dan okumuştum . Arkadaşlar ekran görüntüleri tam anlamıyla mükemmel olmuş. Özellikle o takvim bölümü konuşma yeri walla sabırsızca bekliyoruz.SIkıldım 2007 den geldim 2034 e =)=)

gercekten güsel birseye benziyor merakla bekliyorum ama fm 2008 de dil sorunu var mı acaba yine dili ingiltere mi yapıcaz

Exclamation Fm 2008

TAMAM ama oyunun tamamen türkçe yamasını turksportal.net vercek mi yoksa yarım yamalak mı ..............

Exclamation fm 2008

Valla bana biraz fazla sade gibi geldi ama cabuk ciksa oyun fena olmaz ....... bide bu yuz surat falan fifa daki gibi olmaz insalla ............ hadi rasgele !!!!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    bilmem

umarim turkiye ligindeki genc oyuncular iyi olur, arastirmayi turksportal yaptigina gore ilgilenir umarim bu konuyla da. mesela onceki oyunda arda epey kotuydu ama gercekte yetenekli bir futbolcu.hepsi genc degil ama fm2008 de fb de ilhan parlak, gokhan gonul, ugur, can, serdar kulbilge, kerim , semih in ; gs de aydin, arda, ferhat, ugur, mehmet guven; bjk da serdar ozkan, batuhan, serdar kutulus gibi oyuncularin ozelliklerinin daha iyi olmasini ayrica bjk da can erdemin ve muhammet demircininde eklenmesini istiyorum. gs de yeni alinan serkan, baris ve volkan da iyiymis umarim oyunda da iyi olurlar. cok sey istedim galiba.

Default fm2008(new!)

süper görünüyo...amagörüntüler kac boyutlu gene aynımı(2boyutlu)bilen varsa ???

Thumbs up fm 2008

valla herşeyi çok güzel olmuş inşallah zevk alırız ama turkportal ekibine çok rica ediyoruz en kısa zamandaa türkçesini çıkartırlar ve fm 2007 gibi sorunlar da yaşamayız inşallah dilekleriyle herkese heycanlı bekleyişler...

İnşallah her zamanki gibi kurulumda sorun yaşamayız türkçe yamada oyunla birlikte çıkarsa süper olur

Exclamation

abi ben bu transfer market olayını anlamadım nasıl oluyo o biri anlatabilir mi lütfen ???

Default Yaw

ya inşallah çabuk biter şimdiden sabırsızlandımm

benim en cok beklediim ve bakalim ne zaman yapicaklar die merak ettiim ozellik mac oncesi prim vaadi...bence harika olmus...ama benden yaklasik 2 sene sona akil etmisler ...

Smile dil olayı

inşallah fm 2007de olan dil ayarları sorunu bundada olmaz şimdiden önlem alınsa ii olur aslında iletişime geçerek

Mesaj Yetkileri