beşiktaş rezil bir politika izlemeye devam ediyor.bir de haberde 2 sene sonra avrupayı peşinde koşturur diyor adam zaten 32 yaşında.iyi iyi bizim için bjk defansımızı en azından düzeltelim derken iyice karıştırcaklar.
beşiktaş rezil bir politika izlemeye devam ediyor.bir de haberde 2 sene sonra avrupayı peşinde koşturur diyor adam zaten 32 yaşında.iyi iyi bizim için bjk defansımızı en azından düzeltelim derken iyice karıştırcaklar.
bencede hıc ıhtıyac yok barceLona qıbı kadrosu var ts'nin
bıde zıya doğan utanmadan sampıonLuqun en qucLu adayıyız rakıpLerımız 3 kuLvarda oynıcak bız sadece lıqe konsantre oLıcaz faLan dıo n adam yaa
bari su ceyhun'u gokdeniz'i faLan aLsakta harcanmasaLar orda onLara uzuLuorum
ts'nın baskanıda bzmkı qıbı bı turLu ayrıLmıo
trabzon hemen ve hemen hasan kabzeyi alsın.necati uğraşı boşa necatiye yetecek paraları olmayabilir.verin bakalım 1-1.5 m avro arası hem gsmiz kazanır hemde trabzona ilaç gibi gelir kabze.ayrıca bu iş ziya doğanla gitmez.adam elenmenize belki sevinmiştir.hani tek kulvarda oynayıp şampiyonluğa koşarız diye.kusura bakmayın ama trabzon bu kadroyla seneye intertotoya bile katılamaz.
arkadaşlar dün dr.kubilayın necati için yazısını çok beğendim.gerçekten avrupada necati gibi teknik 10 numara oynayabilen topu iyi süren bir futbolcu için kapı en az 7 m avrodan açılıyor.umarım gsmiz bunun farkındadır.necatiyi satacaklarsa yaşı da göz önünde bulundurulup kapıyı 6 m avrodan açmalılar.he satamıyorlarmı o zaman isterlerse sorun olmaz kalır bizde.necati bu parayı hakeden bir futbolcudur.
Sekizde Sıfır
Siyah-Beyazlılar, defans için gündeme gelen 8. isim olan Juanito’nun transferinden de Real Betis’in aşırı istekleri üzerine vazgeçti.
30.07.2007
Juanito ile anlaşılmıştı
Kara Kartal’ın bir türlü bitmek bilmeyen yabancı stoper arayışı ilginç bir hal almaya başladı. Ligin başlamasına artık sayılı günler kalmasına karşın transferin hala sonladırılamaması Siyah-Beyazlı camiada da yönetime olan tepkinin artmasına neden oluyor. Gündeme gelen en son isim Juanito’nun transferinden de kulübü Real Betis’in aşırı istekleri yüzünden vazgeçildiği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, İspanya Milli Takımı’nın formasını da giyen Real Betis’li oyuncuyla anlaşmıştı. Ancak Yeşil-Beyazlılar’ın Juanito’ya karşılık Ricardinho ve 1.5 milyon Euro istemesi üzerine Kartal geri adım attı.
Yasin için bastırıyorlar
Bu isteği abartılı bulan Beşiktaş yönetimi, Juanito defterini de şimdilik kapattı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine stoper transferini belli bir süre askıya alan Siyah-Beyazlılar’ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarını bekleyeceği ve bu konuda fazla acele etmeme kararı alacağı ifade edildi. Bu arada Beşiktaş’ın, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin de gündeminde yer alan Rizesporlu Yasin Çakmak ısrarı devam ediyor. Siyah-Beyazlılar’ın Rize’deki başarılı performansından sonra A Milli Takım’a kadar yükselen genç savunmacıya karşılık, Karadeniz ekibine Mehmet Sedef ve Gökhan Güleç’i kiralık olarak önerdiği bildirildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lamine diatta çok sıradan bi oyuncu..ayrıca diattadan 5 gömlek üstün birçok oyncuyu veto eden Ertuğrul Sağlam ın diatta ya nsl evet dedigini anlayamyorm..
bence kötü bi transfer oldu..![]()
zigiçin geleceğine ihtimal vermiyorum.adamın 20 m avro bonservis bedeli var.ayrıca adamın peşinde geçen seneki performansından sonra kimler yokki.fb bu parayı verse bile avrupanın elit liglerinde oynamayı tercih eder zigiç.bu haberde ronaldo-adriano haberleriyle sakız gibi uzar.
ztn Fb nin yabancı kontenjanında sorunu var..bence gelecek adam Türk olur buda Yasin Çakmak..
toraman-diatta ve önlerinde cisseyi hiç düşünemiyorum.tabiki bu benim düşüncem ama gerçekten diatta kesinlikle bjkda oynayacak adam değildir.görünüşe bakılırsa diatta bugün geliyor.ben bu haberin yalan olduğuna ihtimal vermiyorum.çünkü ismail er yapmış adam yozgatlı transferini daha gelmeden duyurmuştu.bugün gelecekmiş istanbula.
o zaman biz böyle değerlerimizi küçültmeye klişe laflarla devam edelim.zaten türk futbolu bundan ilerlemiyor.avrupalı adamın performansı kötü olsa bile oyuncuyu iyi fiyata satmayı bilirken.biz daha alack kulüpten önce necatinin formu kötü ne verirsen razıyız diyoruz.ah ah ah.
valla erdem kardeşim sözüm ne sana ne başkasına burada gerçekten gsli yöneticilerimiz de olsa başka yöneticilerde olsa türkiyede transfer olayını bir türlü avrupa standartlarına eriştiremediler.ya söyle bi diattayı st.etienne kulübü şimdi bjkya satacak.biz elimizdeki değerleri bir türlü pazarlayamıyoruz.ben eminimki biz kabzeyi isteyen rus kulüplerine 3 m avro çeksek adamlar teklifi en azından 2.5 a bitrmeye çalışırlar.
bu sezon Avrupa'da ilerleyemezsek sorumlusu federasyon olacak,transfer yapmamıza engel oluyorlar![]()
ne yapıp edip takıma bi forvet şart ister yerli olsun ister yabancı ama ii bi forvet kesinlikle alınmalı
istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşlarsoruyorum size bu sezon Avrupa'da bu şartlarla başarı bekliyor musunuz? Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir sorun yok
bizim isteğimiz diğer ekiplerle adil şekilde mücadele etmek,hepsi bu...
Senin dediğin binde bir olur.Galatasaray'ın elinde o zaman muhteşem bir jenerasyon vardı.Hakan,Bülent,K.Hakan,Ergün,Fatih,Okan,Tugay, Emre vs.bunların yanına iyi yabancılar bulundu Popescu,Hagi,Taffarel vs. yani her zaman üstteki türk oyuncular kadar kaliteli oyuncular bulunmuyor
genel olarak Türk takımlarımızn avrupada istenilen başarıdan çok uzak kaldıgını görüyoruz..TSL de sınırsz yabancıya karşıyım ama avrupadaki maçlarda hakikatten eşit şartlarda çkamyorz
Fıratcan,
Farkındaysan bizim alabileceğimiz oyuncular takımlarından genç ve ucuzken alınmış oyuncular değil,yıldızlaşmışken alınanlar.Kezman Hagi gibi değildir,Colin Kazım Emre gibi değildir,Lugano Popescu gibi değildir,Zico Fatih Terim gibi değildir,böyle sürer.En önemlisi ise ilk seneleri olduğu için takım oyununda zorlanırlar.Yani Galatasaray kupayı kazandığında bazı şartlar aynıydı,bazıları değildi...
kezman chealse ye geldiginde yıldız olarak geldi sora chealse dan atleticoya düştü oradan da fb ye geldi..yani öyle yıldızken falan alınmadı kezman...
Bence Kezman'ın yerine iyi bir forvet lazım Avrupa kupaları için.Valla hiç beğenmedim hazırlık maçlarında seyrettiğim kadarı ile.
So what?
Saike
konunun devamı oldugu için yazdım..neyse tamam![]()
Fenerbahçe'nin şu anki kadrosu (eğer oynarsa) hem Avrupa'da hem de Türkiye'de başarı yakalayacak güçtedir ve bu beni bir Galatasaraylı olmama rağmen memnun etmektedirFenerbahçe'nin tek sorunu başındaki teknik direktörüdür
![]()
I'm back...