1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı | Galatasaray - İstanbulspor | 29 Temmuz, 20:00

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla lincoln sadece son vuruslarda kötü idi....Macı tamamında sohw yaptı cok güzel paslarverdi hele verdigi topuk pasları harika tek eksık goldü dün.........Rakibe de pozısyon vermedık.....Lincoln ayrıca macta baya top kaptı

Lincoln le Alexi kıyaslamayın lincoln alex kadar golcü degil onun artısı alexden daha fazla kosmak.Top calmak..vs yani lincolnden cok gol beklemeyelim.....

Ayrıca dün serkan harikaydı sadece bitiricilik bakımından sorun yasada valla muhabirinde dedigi gibi pire gibi adam..........

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Valla lincoln sadece son vuruslarda kötü idi....Macı tamamında sohw yaptı cok güzel paslarverdi hele verdigi topuk pasları harika tek eksık goldü dün.........Rakibe de pozısyon vermedık.....Lincoln ayrıca macta baya top kaptı

Lincoln le Alexi kıyaslamayın lincoln alex kadar golcü degil onun artısı alexden daha fazla kosmak.Top calmak..vs yani lincolnden cok gol beklemeyelim.....

Ayrıca dün serkan harikaydı sadece bitiricilik bakımından sorun yasada valla muhabirinde dedigi gibi pire gibi adam..........
    arkadas sen radyodan dinlemedin mi maci ?
    3 dakikalik özeti izleyipte yorum yapmayalim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Lincoln'ün iyi oynadığından bahsetmiş Emrah ABİ Ve öyleydide Hem istese 1 dakikalık özeti izler yorum yapar biz buna karışamayız
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Lincoln'ün iyi oynadığından bahsetmiş Emrah ABİ Ve öyleydide Hem istese 1 dakikalık özeti izler yorum yapar biz buna karışamayız
    90 dakika'yi izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli yoksa 3 dakikalik özeti izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli? sence hangisi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

90 dakika'yi izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli yoksa 3 dakikalik özeti izleyerek yorum yapmakmi daha saglikli? sence hangisi?
    Elbette 90 dakikalık maçı izleyerek yorum yapmak daha sağlıklı ama Emrah Abi'nin 3 dakika izlediğini nerden biliyosun???
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Elbette 90 dakikalık maçı izleyerek yorum yapmak daha sağlıklı ama Emrah Abi'nin 3 dakika izlediğini nerden biliyosun???
    özetler genelde 3 dakika olur ordan biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

özetler genelde 3 dakika olur ordan biliyorum.
    dostum ben maçı 90 dk izledim..Emrah abi nin dedikleri son cümlesine kadar dogru...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Kardeş sorması ayıp ; Senin derdin ne. . .

Hayır dikkatimi çekti Fenerbahçelisin ancak GS ile ilgili haberlere daha çok mesaj atıyorsun.Ne iş kıskanıyorsun galiba...

Mesaj Yetkileri