1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Beşiktaş 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Akşamı sabırsızlıkla bekliyoruz...

Bu arada duyduğum birkaç bişeyler var sizlerle paylaşayım...

SİYAH FORMA = sol omuzda kartal resmi kumaş olarak geçen seneki çubuklu forma gibi

BEYAZ FORMA = beyaz formada 100. yıldaki formamız gibi irili ufaklı 1903 yazıcak her yerinde

ÇUBUKLU FORMA = Klasik çubuklu forma beyler ama tasarım olarak bence şimdiye kadar çıkanlardan en güzeli

Özel Deplasman Forması = Bu seneye özel bir deplasman forması,çok değişik ve bu zamana kadar olmamış bir forma olacakmış.Rengi konusunda da bir sürpriz varmış galiba.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Özel Deplasman Forması = Bu seneye özel bir deplasman forması,çok değişik ve bu zamana kadar olmamış bir forma olacakmış.Rengi konusunda da bir sürpriz varmış galiba.
    İnş... Kırmızı olur... Bir ara kırmızı bir forma giyiyorduk çok gzldi... Yine o na benzer bişeyler olursa fena olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Akşamı sabırsızlıkla bekliyoruz...

Bu arada duyduğum birkaç bişeyler var sizlerle paylaşayım...

SİYAH FORMA = sol omuzda kartal resmi kumaş olarak geçen seneki çubuklu forma gibi

BEYAZ FORMA = beyaz formada 100. yıldaki formamız gibi irili ufaklı 1903 yazıcak her yerinde

ÇUBUKLU FORMA = Klasik çubuklu forma beyler ama tasarım olarak bence şimdiye kadar çıkanlardan en güzeli

Murat sen bunları nerden biliyon

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Murat sen bunları nerden biliyon

Orası da bizde kalsın

Bu arada 2 yeni haber daha aldım ama kesinliğinden şüphe duyuyorum.

1.si bu sezon Başkan'ın SİYAH forma istemiyor olması.
    2.si BORDO renk bir formamız olacağı

Bu 2 haberi duydum ama kesin değil...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri