1 ile 30 arası toplam 574 sonuç

Konu: İşte Premier League Bu..[Portsmouth]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Ömerçip Kendi Elleriyle Getirdi..

Newcastle da istediğini bulamayan ve avrupa kupalarında boy göstermek isteyen Duff Portsmouth la anlaştı..

Bu transfer ile ilgili olarak Ömerçip ''Duff nokta ortaları ve iyi bitiriciliği ile bize çok katkı sağlıcak , takımıma katıldığı için çok mutluyum'' dedi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir Transfer Daha...

Bainesi kadrosuna katarak sol back pozisyonunu güçlendiren Portsmouth şimdide R.Madridden Carlos Diogo'yu alarak sağ back pozisyonunuda güçlendirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Super transferler CL'de gruplardan cikarsin daha fazlasi bile gelebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Ve İşte Gidenler..

Birçok oyuncuyu aldığı gibi birçok oyuncuyuda gönderen Portsmouth Teknik Direktörü Ömerçip in Mikel Arteta , Gary O'Neil , Niko Kranjar ve Felipe'nin göndermesindeki sebepin para olduğu Sol Campell ın ise kendi isteğiyle gittiği konuşuluyor..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Super transferler CL'de gruplardan cikarsin daha fazlasi bile gelebilir
    Transferleri beğendiğine sevindim hepsi bu kadar transferlerimin başka transfer yapmayı düşünmüyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bunlarda Gelenler..

Ömerçip yaptığı açıklamada Aaron Mokoena ve Jerzy Dudek hariç bütün transferlerini ilk 11 için yaptığını vurguladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hepsi guzel ama seyi anlamadim Riquelme'yi nasi ucuza aldin

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Hazırlık Kampı

Hazırlık kampı oldukça güzel geçti.Yardımcı antrenörüm Tony Adams sayesinde bende maçlara baktım Kampın yıldızı yedek oyuncum Arizmendi ve uzaktan attığı goller ve asistleriyle Juan Roman Riquelme olmuş.

İşallah bu performansı ligtede göstericek oyuncularım.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eglocc View Post
    Hepsi guzel ama seyi anlamadim Riquelme'yi nasi ucuza aldin
    Bende 7.0.2 var ve Riquelme Boca da kiralıktı ve de mutsuzdu.Villereal de sanırım Riquelme yi gözden çıkarmıştı.Bende şans eseri teklif yaparken bütçem 4.7 idi hepsini veriyim belki kabul ederler dedim.Onlarda kabul ettiler ama bende şaşırdım gerçekten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Champions League Rakibimiz Belli Oldu..

Ömerçip yaptığı açıklamada ''Bir türk takımıyla karşılaşmak benim için çok zor olucak ama ben profosyonel bir insanım ve görevimi yerine getirmem gerekiyor , onun için duyguları bir yana bırakıp bu maça konsantre olmamız gerek'' dedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Arkadaşlar kariyere akşam devam edicem Transferler Hazırlık kampı ve Fenerbahçe maçlarımız hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Mesaj Yetkileri