1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Ve Söz Uğur'da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ve Söz Uğur'da

"Türkiye'de top koşturmak istiyordum. Umarım Türk futboluna bir şeyler katarım."

FANATİK’e konuştu
    Gaziantepspor’un kıran kırana geçen pazarlıklar sonunda Heerenveen’den transfer ettiği Uğur Yıldırım, ilk kez FANATİK’e konuştu. Frikik ustası olarak tanının yıldız oyuncu, yeni takımında başarılı olacağını iddia etti. Kırmızı-Siyahlı ekibe gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Uğur, “Ailem için Türkiye’de oynamak istiyordum. Antep’in bana kucak açmasına sevindim” dedi.

Başkana teşekkür
    transferinden dolayı Kırmızı-Siyahlılar’ın Başkanı İbrahim Kızıl ve yönetime de teşekkür eden Uğur Yıldırım, “Teknik direktörümüz Mesut Bakkal ile iyi anlaşacağımızı umuyorum. Zaten takıma geldiğimde hemen kaynaştım. Uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. Gaziantep’in hedefi ligin üst sıraları. Umarım Türk futboluna yeni takımımla bir şeyler katarım” diye konuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bu ugur'u nası aLdıLar haLa ınanamıorum.cok ii transfer

ben kesın tr'ye qeLırse 3 buyukLerden bırıne qeLır dıodum sasırdım harbıden

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zamanında üç büyükleri reddeden Uğur şimdi Gaziantep'e gitti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

zannedersem gs 1-2 sene önce girişimlerde bulunmuştu fakat sonuç alamamıştı..şimdi antepe gelmesi gerçekten benim için sürpriz oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cok iyi bir oyuncu değil Ugur bence gecen sene cok kötü oynadı bir sene patlama yaptı sonrasında sööndü.

1-2sene önce herkes peşindeydi... Şimdi G.Antep e transfer oldu...Başarılar diyelim Uğur Yıldırım a...

Eft Bnde Çok İyİ Oyuncu OlduĞuna Katilmiyorum,duran Toplarla Nereye Kadarkendİsİ UA-avrUpA Üyesİ Dİe Bİlİyorum,ÇikiŞ YaptiĞi Sene Gsye Gelseydİ İİ Olur,belkİ ÇikiŞini Devam Ettİrİrdİ Ama 1-2 Senedİr Necatİ Gİbİ O Da,umarim Antepe Faydali Olur

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Fm de abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil bence de ama iyi frikiçi gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Fm de driblingi 5 bu kadar kötü mü merakla bekliyorum.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Fm de driblingi 5 bu kadar kötü mü merakla bekliyorum.
    frikikleride 19-20 bu kadar iyimi merak ediyorum sadece 1 yarışma kazandığını biliyorum
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

O da Zidane'ye karşı kazandı, bende merakla bekliyorum Uğur Yıldırım'ı
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Herkes gibi ben de merakla bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sene ligin en dikkat çeke futbolcularından olacak inş. daha büyük klüplere gelir

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    O da Zidane'ye karşı kazandı, bende merakla bekliyorum Uğur Yıldırım'ı
    benim bildiğim zidane a değil nedved,beckham,zidane gibi ünlü futbolcuların katıldığı bir organizasyondu,yanılmıyorsam uğur 3te 3 yapıp birinci olmuştu

hayırlısı çok iyi transfer yaptı antep

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

bence bu oyuncu hiçbir türk takımı tarafından alinmamaliydi. Çünkü bu adam zamanında türk milli takımna gelmedi hollandayı seçti..Artık hollanda da kimse onun yüzüne bakmayınca tekrar türklere yakllaşmaya çalışıyor diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

benim hollandada yaşayan bir arkadaşa sordum ortaları ve frikikleri gerçekte çok iyi ama başka bir özelliği yok dedi

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    bence bu oyuncu hiçbir türk takımı tarafından alinmamaliydi. Çünkü bu adam zamanında türk milli takımna gelmedi hollandayı seçti..Artık hollanda da kimse onun yüzüne bakmayınca tekrar türklere yakllaşmaya çalışıyor diye düşünüyorum
    Neden bu kadar gocunuyoruz ki? Adam Hollanda'da dogup buyumus. Hollanda'nin okullarinda egitimini almis. Hollandaca'si buyuk ihtimalle Turkce'sinden daha iyi. Turk milli takimini secse gercektende guzel olurdu ama Hollanda milli takimini secmeside suc degil.

Mesaj Yetkileri