1 ile 30 arası toplam 558 sonuç

Konu: [E-GLocc] West Ham United

Hybrid View

Quote Originally Posted by eglocc View Post

Iste boyle Bu arada orta sahaya josep lluis'i transfer ettim. Iyi oyuncuymus doruk tesekkurler... Bir de defansa Marc Gro
    [/SIZE]ß die birini transfer ettim eger iyiyse sozlesmesiniz uzaticam. Ayrica Sidnei ve Cristiano gibi 2 tane super defans oyuncusunu is izni yuzunden alamadik seneye alicam...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ergiz Gizer Turkiye'ye mi donuyor?

Ergiz Gizer'in ne yapacagi merak konusu favori takimina gidecek mi yoksa Ingiltere'de yeni bir ekol yaratacak mi?

.
    .
    .

[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
    İyi adammıymış. Bende fm scouttan aceleyle bakmıştım. Sevindim eğer yrdım ettiyssem. Galatasaray'a gitme. Herkesin GS kariyeri var ama seninki değişik olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    İyi adammıymış. Bende fm scouttan aceleyle bakmıştım. Sevindim eğer yrdım ettiyssem. Galatasaray'a gitme. Herkesin GS kariyeri var ama seninki değişik olsun
    Bende ole dusunmustum... Adam sakatmis 1 ay yok O yuzden 1 ay sonra gorucez zaten 3mye mi ne aldim 1 sene oynatirim seneye devre arasinda serbest birakirim. Ben simdi UEFAdan paralari kazanim oraya bir yildiz alicam o herif de belki yedegi olur ama saol isimi gorur bu sezon hem tecrubeli hem ozellikleri iyi Bu arada Hibernian maci icin bi tahmin alabilir miyim kim yener kim kac gol atar vs. vs. en iyi tahmin yapana benden Month Of The Manager odulu

Mesaj Yetkileri