1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Football Manager 2008 den beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

-Oyuncuların (özellikle brezilyada ki genç yetenekler)düzelmesi.18 yaşında ki bir genci alır almaz şampiyonlar liginde o oyuncuyla isim yapabiliyorsun.Bence bu daha zor olmalı.

-En önemlisi maç motoru.Son derece dikkatli bir şekilde yapılmalı.Ayrıntıları görebileceğimiz şekilde olmalı.Yani demek istediğim 2D den sora bu işin dönüşü olamaz.Ona göre kalite yapmaları lazım.Öyle fifa gibi düz maç seğrediyor gibi olmaz bu iş

-Bir önemli meselede , örneğin chelsea gibi büyük bir takımla lige başladık diye her takımı yenebileceğiz diye birşey yok.Taktiksel bilgimizi nekadar konuşturursak okadar iyi oynanmalı.

-Medyada önemli deişimler bekliyorum.Dedikodu haberlerin sürekliliği önemli.Bu 07 de de vardı ama daha ince ayrıntılı olmalı.Yani bu özellikde yerinde saymamalı.

-Arayüzde öyle olağanüstü bir değişikliğe bence hiç gerek yoktu.Ben şahsen yeni arayüzü beyenmedim.

-Taraftar baskısının fazlasıyla hissedilmesi gerekir.

-Teknik direktörün istediği zamanlarda basın toplantısı vermesi gerekli.Yani gerçeğe uygunluk istiyorsak bu da şart.

-Oyunun hızlandırılması iyi bir haber.Bundan hepimiz sıkılmıştık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    -Teknik direktörün istediği zamanlarda basın toplantısı vermesi gerekli.Yani gerçeğe uygunluk istiyorsak bu da şart.
    Evet bence de bu olsa güzel olur, mesela FM07'de bir maçta benim takımda 3 kişi sakatlanıyor ve maçı kaybediyorum.Maçtan sonra hemen yönetim mutsuzluğunu falan belirtiyor.Oysa maçtan sonra basın toplantısı olsa, sakatlıklar yüzünden yenildiğimizi söylesek ve yönetim de bunu anlayışla karşılasa çok güzel olur...

Mesaj Yetkileri