1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

bişey sorucam fm 2006da oyuncu ararken sag köşede yukarıda arama yeri vardı ismini yazıp buluyodum futbolcuyu ama fm 2007de bunu bulamadım böyle biyer varsa nerde acaba söylermisin??

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by alkatel View Post
    fm 2005 den antrenmana gelmeyen oyunculara nasıl ceza verecegımı anlatabılecek olan varmı?Nereden ve nasıl gırecegımı soyleyerek
    FM 2005'i pek bilmiyorum böyle bir özellik var mı. Varsa oyuncuyu cezalandır diye bir bölüm olmalı. Yeni kontrat falan önerdiğin yerde oradan verebilirsin.

Quote Originally Posted by sweeper1907 View Post
    arkadaslar calisma izni nasil aliniyor
    Senin yapabileceğin birşey yok bu konuda. Sadece kabul edilmezse itiraz hakkın var. Yoksa hadi çalışma izni alayım dediğinde alamıyorsun.

Quote Originally Posted by ahmetbjk1903 View Post
    bişey sorucam fm 2006da oyuncu ararken sag köşede yukarıda arama yeri vardı ismini yazıp buluyodum futbolcuyu ama fm 2007de bunu bulamadım böyle biyer varsa nerde acaba söylermisin??
    FM07'de de var bu. Kullandığın skine göre değişir yeri ama bir yerde beyaz bir kutucuk kesinlikle var daha dikkatli bak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by ahmetbjk1903 View Post
    Orjinal Skin (yani tema) kullanıyorsan sol üstde bu kutucuk mevcut...

Mesaj Yetkileri