Sayfa 7 / 492 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Elano'nun iyi bir oyuncu olduğunu biliyordum ancak Copa America izledim. Avrupa'nın üst düzey takımlarında bile oynayabilecek kapasitede.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İyi oyunucu.Gitsin Premier Lig'e

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

City için çok iyi transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Shakhtar Castillo transferinden sonra Elano'yu gözden çıkardı sanırım .İyi bir transfer olur City için.

Del Piero_10 Misafir

Default Mourinho:"Chelsea'nin tek yıldızı benim"

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, arkadaşı Luis Lourenco ile yardımcı antrenörünün ortaklaşa yazdığı bir kitaptan dolayı İngiliz basınında tekrar gündeme oturdu.
    ''Leadership-the lessons of Mourinho'' adlı kitapta Portekizli teknik adam ile Chelsea'nin Rus sahibi Roman Abramovich'in arasında geçen bazı diyaloglar, ada basınında geniş yer buldu.

Kitapta, Chelsea'nin başkanı Abramovich ile Mourinho arasında geçen diyalogda, Rus iş adamının, Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, o dönemde futbol yaşantısına devam eden Fransız yıldız Zidane ve İngiliz futbolcu David Bechmam'ı transfer etmek istemesi üzerine, Portekizli teknik adamdan sürekli olarak ''hayır'' yanıtını aldığını yazdı.

İkili arasında geçen diyaloğa göre Abramovich, ''Ben dünyanın önde gelen yıldız futbolcularını önünüze seriyorum. Neden kabul etmiyorsunuz'' sorusuna ise Chelsea'nin teknik direktörü, ''Siz hiçbir şey anlamıyorsunuz, Chelsea'nin tek bir büyük yıldızı var, o da benim'' yanıtını vermiş.

Oooo süper cvp... Jose Mourinho süper bir adam yahu...

Gerçektende farklı v yetenekli... Açıklamaları çarpıcı...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mütevazılığını göstermiş Jose.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Küçük dağları ben yarattım.. Çok kibirli bir adam yav..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bu adam kendini ne zannediyor ya sıkıldım artık böyle açıklamalarından.teknik direktör mü artist mi belli değil.özgür abi senden yorum bekliyorum

Del Piero_10 Misafir

Resimdeki üçüncü kişi konuşsun,Mourinho ile Abramoviç arasında geçenleri ondan iyi kim bilebilir

Bu adam çok kibirli ama bu kibirlilik kendisine çok yakışıyor Tam bir fenomen...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ben hak veriyorum. Herkes mourinho gibi otoriter olmalı , işler kötü giderse en azından sorumlu benim diyebilir Mourinho. Bu yüzden de Chelsea'nin yıldızı O'dur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Castillo olmadı ama Elano'da iyidir.Aynen devam Sven.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu onun tarzı.Bunu kimse yadırgamamalı bence.Ben başarısında onun karakterinin payı olduğuna inanıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İyi cevap vermiş ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bayılıyorum bu adama ya herşeyiyle karizma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Söyleyen Mourinho hiç şaşırmadım

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

En sevmediğim teknik direktör.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Sırf huyu için hiç ısınamadım ısanamayacağım bu adama.Laf attığı kişi Abramoviç onu da pek sevmem başkası atsa takdir ederdim hatta ama insan hep böyle kibirli olmaz ki canım...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Chelsea'ya geldiğinden beri o kadar kaliteye ve imkana rağmen hiçbirşey becerememiş olan ukala ve kibirli bir insan parçası.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

valla adamın karekteri bu naparsın ama ben bu adama nedense bir haz duyuyoruz karizmatik adam yahu
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

işte mourinho bu özelliği ile dünyada en çok sevilen ve en çok sevilmeyen teknik direktör

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence çok doğru söyLemiş.Bu kadroyu bu haLLere kendisinden başka buraLara getirecek Teknik adam azdır.O da bunu biLdiği için bunu rahatLıkLa söyLeyebiLiyor.Doğru söyLemiş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Porto'da üst üste Uefa ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış ve buralara hakederek gelmiştir.İstediğinide söyleyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Abiler adam hazır cevap işte.

Default Norvec in genc yetenegi Premier Ligde

FM Rosenborg kariyerimden dolayi ve milli takim grubumuzdaki maclarindan dolayi dikkatimi ceken norvecli kanat oyuncusu Daniel Braaten Sky Sports un haberine gore Bolton Wanderers takimina transfer olmus.
    Frnasiz ve ingiliz kluplerinden gelen teklifler arasindan secim yapan 25 yasindaki milli oyuncu ingiltereyi pek fazla tanimadigini ama ingiliz futbolunu ve ligdeki futbolculari iyi tanidigini, kendisi icin ileriye dogru atilmis bu adimi iyi degerlendirmek icin performansini arttirmasi gerektigini soylemis.
    Bence bizim tuk takimlari gozlerini biraz daha acik tutmali. Besiktas galatasaray 1-2 milyon dolara elin kalas topcularini alacaklarina boyle gelecek vaadedein topculara yonelmeliler. Bu arada transfer 1.1 milyon YTL ye malolmus.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Hızlı bir oyuncu, gidebileceği maksimum takım da budur bence hırs yapmassa

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Norveç halkı zaten kendi ligleriyle değil, ingiltere ligiyle daha çok ilgililer . Oyuncuda da demek ki bir ingiltere hayranlığı mevcutmuş. Pek tanımıyorum izleyip görücez.

Del Piero_10 Misafir

Juve block Chiellini exit

Juventus President Giovanni Cobolli Gigli has stated that he won’t to accept Manchester City’s offer for Giorgio Chiellini.

The defender has been paired with Sven-Goran Eriksson’s new club and reports in England suggest that he was close to signing a £7m deal with the English club.

“Juve’s position is to refuse Manchester City’s offer for Chiellini,” announced Juventus chief Cobolli Gigli in a statement to the Press.

channel4

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Juve en iyisini yapmış gitmesine izin vermemekle.

Sayfa 7 / 492 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri